Ελκυστική προσφορά για το Citroen C1

Αν σκεφτοσουν οτι το Citroen C1 θα ειναι το επομενο αυτοκινητο σου, τωρα ειναι η ωρα να το αποκτησεις. Γιατι η Citroen προσφερει, για αυστηρα περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων, την εκδοση Feel iTouch 1.0 λιτρων 68 ιππων, στην τιμη των 11.119€! Η προσφορα αφορα αυτοκινητα με αυτοματο κιβωτιο, μονο της συγκεκριμενης εκδοσης.

Το Citroen C1 φερει εξοπλισμο μεγαλυτερων κατηγοριων, παρεχοντας ολοκληρωμενα συστηματα ασφαλειας για ξεγνοιαστες μετακινησεις, οπως 6 αεροσακους, συστημα αντιμπλοκαρισματος τροχων (ESP), καθως και τεχνολογια αιχμης με οθονη αφης, συστημα Mirror Screen και καμερα οπισθοπορειας για ανετους ελιγμους μεσα στην πολη.

Δυναμικο σε εμφανιση, αλλα και χαρακτηρα, το Citroen C1 προσφερει κορυφαιες επιδοσεις, χωρις να θυσιασει τιποτα απο την οικονομικη λειτουργια που παραδοσιακα το χαρακτηριζε.

Το Citroen C1 ειναι το ιδανικο αυτοκινητο για αστικες και οχι μονο μετακινησεις, προσφεροντας προηγμενους οικονομικους κινητηρες βενζινης με χαμηλη καταναλωση, ενω ταυτοχρονα υπαρχουν εκδοσεις του μοντελου που απαλλασσονται απο τα τελη κυκλοφοριας.

Ως εναλλακτικη στις υπαρχους προωθητικες ενεργειες, υπαρχει και το νεο ατοκο χρηματοδοτικο προγραμμα για ολες τις εκδοσεις του C1.  Τα χαρακτηριστικα του νεου ατοκου χρηματοδοτικου προγραμματος ειναι τα εξης:

•    Προκαταβολη αναλογα με την εκδοση, απο 183€/μηνα
•    0% επιτοκιο
•    36 μηνες διαρκεια

Για περισσοτερες πληροφοριες επισκεφθειτε το επισημο Δικτυο Citroen η την επισημη ιστοσελιδα της Citroen Hellas .

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!