Επτά νέα μοντέλα θα παρουσιάσει η Opel το 2017


Επτα πρεμιερες: Επελαση μοντελων, απο το Ampera-e μεχρι το κορυφαιο Insignia

Του χρονου, η Opel κινειται δυναμικα σε ολες τις κατηγοριες οχηματων. Με σλογκαν “7 το 17” η μαρκα ετοιμαζεται για επτα πρεμιερες το 2017. Ποτε πριν στη μακροχρονια ιστορια της – παραγωγη αυτοκινητων απο το 1899! – η Opel δεν ειχε τοσα πολλα νεα μοντελα σε ενα ημερολογιακο ετος. Tο 2017 αποτελει την εναρξη μιας επελασης με 29 νεα μοντελα μεχρι το 2020. Το διαστημα αυτο, η εταιρεια θα επαναπροσδιορισει τη θεση και την προϊοντικη γκαμα της.

«Με αυτα τα επτα νεα μοντελα για το 2017, η Opel θα ανανεωσει πληρως το προφιλ της μεσα στους επομενους 12 μηνες» δηλωσε ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann. «Με το Ampera-e κανουμε την ηλεκτροκινηση εφικτη για καθημερινη οδηγηση. Η δευτερη γενια Insignia αποπνεει μια νεα αισθηση κομψοτητας, ελαφρου βαρους και σπορτιφ στυλ. Και με τα νεα crossover στις κατηγοριες B και C επεκτεινουμε τη γκαμα μας σε εναν σημαντικο τομεα, που θα τονωσει την αναπτυξη μας.»

Η επελαση μοντελων “7 το 17” σε επτα σταδια

1.    Ο πρωταθλητης αυτονομιας: Το Ampera-e που λανσαριστηκε στο Σαλονι του Παρισιου θα φερει την επανασταση στην ηλεκτρικη μετακινηση απο την ανοιξη του 2017. Με ηλεκτρικη αυτονομια πανω απο 500 km (συμφωνα με το Νεο Ευρωπαϊκο Κυκλο Οδηγησης – NEDC), το Ampera-e ειναι κυριαρχος στην κατηγορια του. Επιπλεον, το Ampera-e προσφερει επιδοσεις σπορ αυτοκινητου και την ευρυχωρια ενος πενταθυρου compact μοντελου.


2.    Η νεα ναυαρχιδα: Με το νεο Opel Insignia Grand Sport, κανει το ντεμπουτο του ενα πενταθυρο sedan με coupé σχημα, σπορ συμπεριφορα και κορυφαιο συστημα μεταδοσης σε ολους τους τροχους (AWD).  Οπως ο προκατοχος  του, που εχει ξεπερασει σε πωλησεις τις 900.000 μοναδες, το νεο  Insignia θα παραγεται στο Rüsselsheim.



3.    Το μεγαλο, σπορ station wagon: Οπως το Insignia Grand Sport, το νεο Opel Insignia Sports Tourer μοιραζεται την ιδια σχεδιαστικη γλωσσα με το πρωτοτυπο Opel Monza Concept απο το 2013. Το σπορ εμπρος τμημα με τους λεπτους προβολεις δηλωνει γνησιο δυναμισμο. Συγκριτικα με το προηγουμενο μοντελο, η καμπινα του εχει αυξηθει σημαντικα, κυριως στα πισω καθισματα και το χωρο αποσκευων.

4.    Το μοντελο παντος εδαφους: Με το Opel Insignia Country Tourer το Sports Tourer πλαισιωνεται και παλι απο ενα μοντελο περιπετειας με συστημα AWD και εμφανιση εκτος δρομου. Το νεο Country Tourer ειναι ιδανικο για τους λατρεις των χειμερινων σπορ, τους οπαδους των υπαιθριων δραστηριοτητων και οσους εκτιμουν τη εξατομικευμενη εμφανιση.

5.    Ο ευελικτος συντροφος στο ταξιδι: Του χρονου, το επιτυχημενο Opel Vivaro λανσαρει ενα νεο επιπεδο ανεσης και ευεξιας.

6.    Το αυτοκινητο με αυτο τα κατι “X-tra”: Στις αρχες του 2017, το δημοφιλες SUV της κατηγοριας B – το MOKKA X – θα πλαισιωθει απο ενα νεο μοντελο Crossover (CUV) – το Opel Crossland X. Αυτο θα ενισχυσει την ταση για σπορ και ευρυχωρα CUV.


7.    Το νεο CUV στην κατηγορια C: Η Opel επεκτεινει την προσφορα της στην κατηγορια των συμπαγων με ενα ιδιαιτερα σπορ, crossover μοντελο που θα πλαισιωσει τα Astra και Zafira.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XV7s19ZCHmQ]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!