Η έκθεση αυτοκινήτου θα ανοίξει τις πύλες στις 22 Οκτωβρίου με σημαντικές πρεμιέρες

Ενα μηνα πριν το Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου η μοναδικη εκθεση  για την Ελλαδα “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016” ειναι ετοιμη να παρει την σκυταλη και να υποδεχθει τα νεα μοντελα απο την Πολη του Φωτος.


Η εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» που θα πραγματοποιηθει απο 22 εως 30 Οκτωβριου στο Ολυμπιακο ακινητο Ξιφασκιας, πρωην δυτικο αεροδρομιο, θα ειναι μια ξεχωριστη ευκαιρια για την προβολη των νεων  μοντελων και των καινοτομων τεχνολογιων που θα αποκαλυφθουν στο Παρισι.

Ηδη, η πλειοψηφια των εισαγωγεων αντιπροσωπων αγκαλιασε την φετινη διοργανωση ενω υπαρχει εντονο ενδιαφερον για συμμετοχη και αλλων εταιρειων. Ειδικοτερα, στην Εκθεση Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», συμμετεχουν οι Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, VW και Volvo.

Η θεση της φετινης διοργανωσης ενισχυεται και για εναν ακομη λογο, θα αποτελεσει σημειο αναφορας για τους επισκεπτες μετα τις προσφατες αλλαγες στη φορολογια των αυτοκινητων, που διαμορφωνουν νεες τασεις στην εγχωρια αγορα. Οι εισαγωγεις αντιπροσωποι θα ενημερωσουν τους καταναλωτες μεταξυ αλλων για τα νεα μοντελα, τις νεες τιμες, τις προωθητικες ενεργειες και τα νεα προγραμματα τους. Παραλληλα θα υπαρχουν προϊοντα και υπηρεσιες, που ειναι συνδεδεμενα με το αυτοκινητο και τις δραστηριοτητες που προκυπτουν, απο την χρηση και την συντηρηση του.

Στο προγραμμα αναβαθμισης της εκθεσης περιλαμβανονται τα εξης:

1. Εσωτερικος εκθεσιακος χωρος
– Εξασφαλισθηκε η προσθηκη ενος νεου χωρου εκτασης 1.500 τ.μ. για να εξυπηρετηθουν καλυτερα οι αναγκες προβολης των εισαγωγεων αυτοκινητων.
– Ο αναθεωρημενος σχεδιασμος συνεβαλε στην καλυτερη εκμεταλλευση και του τελευταιου διαθεσιμου τ.μ.
– Αναβαθμιστηκαν ο φωτισμος και οι ενημερωτικες πινακιδες.
– Επιλεχθηκαν νεα υλικα για την διακοσμηση.
– Δημιουργηθηκαν σημεια πληροφορησης και ενημερωσης του κοινου.

2. Εξωτερικος εκθεσιακος χωρος
– Νεος χωρος σταθμευσης των αυτοκινητων 5.000 θεσεων.
– Νεα ομορφοτερη και πιο λειτουργικη εισοδος της εκθεσης.
– Αναδιοργανωση του χωρου που φιλοξενει τα Test Drives.
– Νεες δραστηριοτητες που προβαλουν την αυτοκινηση και την ασφαλεια.
– Εντονη σημανση ολων των σημειων και του χωρου σταθμευσης των αυτοκινητων.

Περισσοτερες πληροφοριες, σχετικα με την  Εκθεση Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016»  μπορειτε να αναζητησετε στην επισημη ιστοσελιδα της διοργανωσης: http://www.autokinisiexpo.gr/

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!