Η Γλυκερία Τζιατζιά παρέλαβε ένα DS3 Cabrio

 H DS Automobiles υποστηριζει την ταλαντουχα αθλητρια Γλυκερια Τζιατζια, καθως το νεο DS 3 Cabrio ειναι συμμαχος της στις καθημερινες της μετακινησεις.  
Η Γλυκερια Τζιατζια γεννηθηκε και μεγαλωσε στη Μεγαρχη Τρικαλων,  εχει σπουδασει Φυσικοθεραπεια στο τμημα του ΑΤΕΙ Στερεας Ελλαδας και ζει μονιμα στην Αθηνα. Ειναι αναμφιβολα η αθλητρια – φαινομενο για το ορεινο τρεξιμο και οχι μονο στη χωρα μας. Εχει θεσει υψηλους στοχους, εχοντας καταφερει να ξεχωρισει και να απομακρυνθει απο τον εγχωριο ανταγωνισμο, προσεγγιζοντας επιδοσεις αθλητριων του εξωτερικου.
H Γλυκερια Τζιατζια, δηλωσε πως: “Οι μετακινησεις μου εχουν γινει πλεον ευχαριστες, καθως κανω αρκετα χιλιομετρα ημερησιως. Στοχος μου ειναι η καθημερινη βελτιωση και αυτο να αντικατοπτριζεται σε καθε αγωνα που συμμετεχω. Το προπονητικο μου προγραμμα ειναι απαιτητικο, αλλα ταυτοχρονα νιωθω τεραστια χαρα και ικανοποιηση που τον τελευταιο χρονο στεκομαι επαξια στους αγωνες στη χωρα μας, αλλα και στο εξωτερικο. Ευχαριστω τη DS Automobiles για τη στηριξη που δειχνει στις προσπαθειες μου”.

Η Γλυκερια Τζιατζια απολαμβανει τις μετακινησεις της με το νεο DS 3, καθως η DS Automobiles καινοτομει με πρωτοποριακες τεχνολογιες και νεες σχεδιαστικες γραμμες, προσφεροντας κομψοτητα και κορυφαια ποιοτητα φινιρισματος που ανταποκρινεται στις υψηλοτερες απαιτησεις.

Κυριο χαρακτηριστικο του νεου DS 3 ειναι η επανασχεδιασμενη μασκα, η οποια τονιζεται απο ενα χρωμιωμενο περιγραμμα, το νεο εμπρος προφυλακτηρα, τους προβολεις LED, προβολεις ομιχλης LED, καθως και το μεγαλυτερο λογοτυπο. Επισης, οι σχεδιαστες της DS Automobiles εχουν δωσει ιδιαιτερα μεγαλη εμφαση στις δυνατοτητες εξατομικευσης, με αποτελεσμα να ειναι διαθεσιμες συνολικα 78 αποχρωσεις για το αμαξωμα.
Το εσωτερικο εχει αναβαθμιστει με το συστημα infotainment, που πλεον διαθετει και δυνατοτητες συνδεσης με smartphones (υποστηριξη MirrorLink, Apple Car Play, Google Play κ.α.), ενω η νεα touch-screen κεντριζει το ενδιαφερον των επιβατων. Ακομη, ο εξοπλισμος του ανανεωμενου DS 3 μπορει να περιλαμβανει και καμερα οπισθοπορειας, αισθητηρες παρκαρισματος (εμπρος και πισω), active city brake (για αποφυγη συγκρουσης), συστημα υποβοηθησης εκκινησης στην ανηφορα κ.α.
Tα μοντελα της DS πωλουνται μεσω των εκθεσεων της DS Automobiles, ειτε σε ειδικα διαμορφωμενους εκθεσιακους χωρους σε ολο το δικτυο CITROËN.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!