Η εφαρμογή myOpel Στέλνει τον Προορισμό στο Σύστημα Πλοήγησης από Smartphone

Οι οδηγοι Opel μπορουν τωρα να προγραμματιζουν ανετα και εξ αποστασεως το συστημα πλοηγησης του αυτοκινητου τους, δηλαδη χωρις να χρειαζεται να βρισκονται μεσα σε αυτο. Χρησιμοποιωντας το καινοτομο συστημα προσωπικης συνδεσιμοτητας και υποστηριξης  Opel OnStar με την τελευταια εκδοση της εφαρμογης myOpel, οι ιδιοκτητες Opel εισαγουν τον προορισμο στο smartphone τους η τον επιλεγουν απο το βιβλιο διευθυνσεων και τον προωθουν στο αυτοκινητο τους πιεζοντας ενα μπουτον. Επισης, μπορουν πλεον να προσθετουν χρησιμα σχολια στη λειτουργια Εντοπισμου Οχηματος (Vehicle Location) ακομα και μια φωτογραφια, που θα τους βοηθησει να ξαναβρουν το αυτοκινητο. Για να αποφευγουν προστιμα σταθμευσης, οι χρηστες myOpel μπορουν να ρυθμιζουν ενα χρονομετρο που θα τους υπενθυμιζει ποτε ληγει ο χρονος σταθμευσης.


Η υπηρεσια Opel OnStar κανει την οδηγηση πιο ανετη και διασφαλιζει αριστη συνδεσιμοτητα. Χρησιμοποιωντας φιλικους συμβουλους αντι ψυχρες μηχανες, ο ‘φυλακας αγγελος’ της Opel OnStar οχι μονον ανταποκρινεται αυτοματα σε περιπτωσεις συγκρουσεων, αλλα βοηθα και στον εντοπισμο κλεμμενων οχηματων. Η μοναδικη υπηρεσια μπορει επισης με απομακρυσμενο ελεγχο (remote control) να ξεκλειδωνει πορτες, να ‘κατεβαζει’ διαδρομες απευθειας στο αυτοκινητο, να στελνει emails για την κατασταση το οχηματος και να προσφερει ενα προαιρετικο 4G/LTE Wi-Fi hotspot.


«Η απηχηση του συστηματος προσωπικης συνδεσιμοτητας & υποστηριξης Opel OnStar στους πελατες αυξανεται συνεχως,» σχολιαζει η Tina Müller, Αντιπροεδρος και Διευθυντρια Μαρκετινγκ του Opel Group. «Με τη συγχρονη, νεα λειτουργια ‘Αποστολη Προορισμου’ (Send Destination) και τα χρησιμα εργαλεια του Εντοπισμου Οχηματος (Vehicle Location) η εφαρμογη smartphone myOpel προσφερει στους χρηστες της Opel OnStar περισσοτερη ανεση και μεγαλυτερη ξεγνοιασια.»


Ο ελεγχος εξ αποστασεως μεσω της εφαρμογης myOpel ειναι το πιο δημοφιλες χαρακτηριστικο της Opel OnStar. Εκτος απο την αποστολη προορισμων στο συστημα πλοηγησης, οι χρηστες της εφαρμογης μπορουν να εντοπιζουν το οχημα και να κλειδωνουν / ξεκλειδωνουν τις πορτες απο το smartphone τους. Για να εντοπιζουν ευκολοτερα το αυτοκινητο τους, για παραδειγμα σε ενα πολυσυχναστο, πολυεπιπεδο γκαραζ, οι χρηστες myOpel πατανε ενα μπουτον για να ενεργοποιησουν την κορνα και να αναβοσβησουν τα φωτα. Μπορουν επιπροσθετα να αναζητησουν σημαντικες πληροφοριες οπως ζωη λαδιου η πιεσεις ελαστικων, αλλα και να διαχειριζονται το Wi-Fi hotspot του αυτοκινητου που επιτρεπει τη συνδεση μεχρι επτα συσκευων μεσα και γυρω απο το οχημα (προς το παρον διατιθεται σε Γερμανια, Βρετανια, Ολλανδια και Ισπανια). Οι χρηστες myOpel μπορουν επισης να ‘κατεβασουν’ το εγχειριδιο οδηγιων χρησης για το αυτοκινητο τους στο smartphone τους και να αναζητησουν Διανομεις Opel.


Οι χρηστες smartphone με λειτουργικο συστημα Android και iOS μπορουν να κατεβασουν την εφαρμογη myOpel απο το Google Play Store και το App Store αντιστοιχα. Η Opel OnStar διατιθεται με ολα τα επιβατικα αυτοκινητα Opel σε Αυστρια, Βελγιο, Γαλλια, Γερμανια, Ιρλανδια, Ιταλια, Λουξεμβουργο, Ολλανδια, Πολωνια, Πορτογαλια, Ισπανια και Ελβετια και σαν Vauxhall OnStar στο Ηνωμενο Βασιλειο. Θα ακολουθησουν αλλες 18 χωρες απο τον Αυγουστο του 2016. Στην Ελλαδα αναμενεται απο φετος το φθινοπωρο.



Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!