Η Ηλεκτροκίνηση πλησιάζει με το MITSUBISHI eX Concept

Οδηγωντας στο Μελλον – Ενα Ακομα Βημα Προοδου με SUV & Ηλεκτροκινηση


Η Mitsubishi στην 44η Εκθεση Αυτοκινητου του Τοκιο 2015
Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) προγραμματιζει το ντεμπουτο την παρουσιαση  του συμπαγους SUV MITSUBISHI eX*1 Concept με συστημα EV επομενης γενιας στην 44η Εκθεση Αυτοκινητου του Τοκιο 2015. Στο πρωτοτυπο προβαλλονται οι τεχνολογιες ηλεκτροκινητων οχηματων (EV) επομενης γενιας της MMC, μια νεα εκδοχη  της σχεδιαστικης φιλοσοφιας Dynamic Shield, καθως και πληθωρα αλλων τεχνολογιων για κορυφαια οδηγικη απολαυση στις διαστασεις ενος συμπαγους crossover. Ολοκληρο το περιπτερο, οπου θα φιγουραρει και το MITSUBISHI eX Concept αντανακλα  την ουσια του σλογκαν Driving Beyond – Another Step Forward With SUVs and Electric Power. 

•    Elegance + SUV + 100% Electric
Το MITSUBISHI eX Concept ενσαρκωνει το οραμα ενος μοναδικου 100% ηλεκτροκινητου συμπαγους SUV το οποιο προοριζεται για τη ραγδαια αναπτυσσομενη αγορα συμπαγων SUV. Χρησιμοποιει προηγμενες τεχνολογιες ηλεκτροκινησης και ελεγχου AWD της MMC σε συνδυασμο με τεχνολογιες αυτοματοποιημενης οδηγησης, διαδυκτιακα συνδεδεμενων  οχηματων και ενεργητικης ασφαλειας.


 Τοσο το εξωτερικο οσο και το εσωτερικο του οχηματος υποδηλωνουν τη σχεδιαστικη κατευθυνση της MMC Design. Συνολικα, αποπνεει την εικονα ενος σπορ crossover που ελισσεται με ταχυτητα στην πολη, ενω παντρευει την κομψοτητα και τη φινετσα ενος \”shooting brake\” (ορος που περιγραφει τις ελκυστικες γραμμες ενος coupé σε συνδυασμο με τη φιλοσοφια ενος hatchback και προερχεται απο τις Βρετανικες αμαξες με αλογα με τις γραμμες ενος συμπαγους SUV. Το εμπρος τμημα ειναι νεα ερμηνεια της σχεδιαστικης φιλοσοφιας Dynamic Shield.


•    Διαδικτυακος τοπος της MMC για την 44η Εκθεση Αυτοκινητου του Τοκιο 2015
Η MMC εχει δημιουργησει ενα ειδικο web site με πληθωρα πληροφοριων στην Αγγλικη γλωσσα σχετικα με τα εκθεματα της στην Εκθεση Αυτοκινητου του Τοκιο 2015, με προσβαση μεσα απο το συνδεσμο:
http://www.mitsubishi-motors.com/en/events/motorshow/2015/tms2015/

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!