Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός οδηγεί… Mercedes-Benz

Τα αστερια (πρεπει να) πανε με τα αστερια σκεφτηκαν στην ΚΑΕ Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ και τη Mercedes-Benz Ελλας και ετσι, αποφασισαν την επεκταση της επιτυχημενης συνεργασιας τους για ακομη μια σεζον. Η κορυφαια ελληνικη ομαδα και η πιο επιτυχημενη των τελευταιων 20 ετων στην Ευρωλιγκα θα χρησιμοποιει και φετος ορισμενα απο τα πιο αγαπημενα και ευπωλητα μοντελα της Mercedes-Benz για τις μετακινησεις της! 

Απο αριστερα: Νικολαος Πρεζας, Γενικος Διευθυντης Επιβατηγων Αυτοκινητων Mercedes-Benz, Ν. Καλαθης (Αρχηγος του Παναθηναϊκου ΟΠΑΠ) και Αριστειδης Χριστοπουλος, Εμπορικος Διευθυντης ΚΑΕ Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ

Ο Εμπορικος Διευθυντης της ΚΑΕ Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ, Αριστειδης Χριστοπουλος, δηλωσε: «Χαιρομαι ιδιαιτερα που η συνεργασια μας με την κορυφαια μαρκα στον χωρο της αυτοκινησης συνεχιζεται για εναν ακομη χρονο. Η Mercedes Benz παρεχει στην ομαδα μας ποιοτητα και ασφαλεια στις μετακινησεις της γεγονος ιδιαιτερα σημαντικο. Οι δυο πρωτες σεζον συνεργασιας μας ηταν ακρως επιτυχημενες. Οι στοχοι μας ειναι κοινοι, να παραμεινουμε δηλαδη στην πρωτη θεση σε αυτο που κανουμε. Οπως λεει και το motto της Mercedes-Benz “the best or nothing”…».


O Γενικος Διευθυντης Επιβατηγων Αυτοκινητων της Mercedes-Benz Ελλας, κος Ν. Πρεζας, τονισε: «Με την ΚΑΕ Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ μας ενωνει μια εξισου βαρια κληρονομια αλλα και η μεγαλη διψα που εχουμε για να διαμορφωνουμε τις εξελιξεις και να πετυχαινουμε υψηλους στοχους. Ειμαστε ιδιαιτερα χαρουμενοι που για ακομα μια χρονια θα ειμαστε συνοδοιποροι της ΚΑΕ Παναθηναϊκος ΟΠΑΠ  στο δρομο προς την κορυφη».

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!