Η μοναδική Pagani Zonda Zozo τράκαρε με μια Maybach 62S

Μερικες φορες, αυτα τα πραγματα που συμβαινουν στον πλανητη, δεν μπορεις να τα πιστεψεις. Στο Τοκυο, για παραδειγμα, αναμεσα στα εκατομμυρια αυτοκινητα που κινουνται στους δρομους, η μοναδικη στον πλανητη Pagani Zonda Zozo τρακαρε. Αλλα οχι με οποιοδηποτε αυτοκινητο: Με μια Maybach 62S, ενα απο τα (επισης) ακριβοτερα αυτοκινητα του κοσμου και τη γρηγοροτερη λιμουζινα που υπαρχει.

Οποια συμπτωσις, ε; Οπως γραφει το GT Spirit, η μωβ Pagani Zonda Zozo, η οποια φτιαχτηκε κατα παραγγελια για τον Ιαπωνα ιδιοκτητη της Zozotown, ενεπλακη σε σφοδρη συγκρουση, στις 3 Δεκεμβριου. Ο οδηγος του Pagani (ηταν ο μονος επιβατης) εμεινε αθικτος, οπως και στο αλλο αυτοκινητο, αλλα η Zozo ηδη ταξιδευει προς τις εγκαταστασεις του Horacio Pagani για επισκευη.
Οπως μπορεις να αντιληφθεις, η ζημια που επαθε η θηριωδης Maybach, ηταν ελαχιστη. Και, επειδη μαλλον δεν θα ξερεις περι τινος προκειται, η 62S, φορα εναν V12 της Mercedes-AMG, αποδιδει 612 ιππους και 1000 Nm (ναι, χιλια και μαλιστα ειναι ηλεκτρονικα περιορισμενη!!!) ροπης, κανει το 0-100 χ.α.ω. σε μολις 5,2 δευτερολεπτα και τελικιαζει στα 250 (επισης ηλεκτρονικα περιορισμενη). 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!