Η νέα Alfa Romeo Racing ORLEN C41, έγραψε τους πρώτους γύρους στη Βαρκελώνη

 


  Εχοντας στο τιμονι τον Robert Kubica, η C41, το νεο μονοθεσιο της Alfa Romeo Racing ORLEN πραγματοποιησε τα πρωτα της χιλιομετρα στην πιστα της Βαρκελωνης. Ο Πολωνος οδηγος συμπληρωσε 29 γυρους ολοκληρωνοντας σημαντικους ελεγχους στο μονοθεσιο.

 

  Μετα την παρουσιαση του μονοθεσιου σε μια εντυπωσιακη εκδηλωση στη Βαρσοβια τη Δευτερα 22 Φεβρουαριου, η C41, με τους νεους χρωματισμους πηρε το βαπτισμα του πυρος στο φυσικο της χωρο, την πιστα της Βαρκελωνης, χωρο που παραδοσιακα χρησιμοποιειται για τις χειμερινες δοκιμες των ομαδων. Χαρη στην εμπειρια του, αλλα και την ικανοτητα του να δινει λεπτομερεις πληροφοριες στους μηχανικους, ο Robert Kubica, ηταν ο ιδανικος οδηγος για να εγκαινιασει τη νεα C41. 

 


  Η πρωτη δοκιμη ολοκληρωθηκε χωρις κανενα προβλημα σε επιπεδο αξιοπιστιας, δινοντας στην ομαδα μια «ενεση» αυτοπεποιθησης για τη νεα τους δημιουργια, πριν τη μοναδικη δοκιμαστικη περιοδο που θα προηγηθει των αγωνων και θα πραγματοποιηθει την περιοδο 12-14 Μαρτιου στο Μπαχρεϊν.

 


  Frédéric Vasseur, Επικεφαλης της ομαδας Alfa Romeo Racing ORLEN και CEO τηςSauber Motorsport AG:  «Η σημερινη δοκιμη ηταν κρισιμης σημασιας για την προετοιμασια μας για τη νεα σαιζονκαι ειμαι ευτυχης που ολα πηγαν συμφωνα με το πλανο μας. Ειχαμε την ευκαιρια να ολοκληρωσουμε ολους τους απαιτουμενους ελεγχους και τωρα μπορουμε να αναλυσουμε τα πρωτα δεδομενα και να προετοιμαστουμε για τις δοκιμες που θα πραγματοποιηθουν στις 12-14 Μαρτιου.»

 


  Robert Kubica, #88: «Ειναι παντα μια πολυ ιδιαιτερη στιγμη οταν οδηγεις για πρωτη φορα το μονοθεσιο. Σημερα εστιασαμε ωστε να διασφαλισουμε οτι ολα λειτουργουν σωστα και παρα το γεγονος οτι η απολυτη ταχυτητα δεν ηταν ο στοχος μας, τα συναισθηματα ηταν πολυ δυνατα. Το μονοθεσιο ειχε καλη αισθηση και ανυπομονω να το οδηγησω και παλι.»

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!