Η πρησμένη έκδοση του Hellcat κάνει ντεμπούτο στο Fast 8

Για καποιους , τα μεγαλα νεα, ειναι το trailer του επομενου Fast and the Furious, που θα ονομαζεται Fate of the Furious και θα κανει πρεμιερα στις 14 Απριλιου του 2017. Οχι για εμας. Γιατι, καπου μεσα στο βιντεο, εντοπισαμε ενα νεο: Μια ξεχωριστη εκδοση του απολυτου αμερικανικου κτηνους, του Dodge Challenger Hellcat, το οποιο θα οδηγει ο Toretto. Την πιο \”πρησμενη\”, την πιο παλαβη, την πιο extreme σε εμφανιση εκδοση του.
Ειναι κοινο μυστικο πια, πως η Dodge, εκτος απο το τετρακινητο Challenger Hellcat, που θα ονομαζεται GT AWD, δουλευει επανω σε μια widebody εκδοση του μοντελου. Το Dodge Challenger Hellcat ADR, το οποιο κανει ενα συντομο περασμα απο το trailer, δεν θα ειναι τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερα, απο ενα \”πρησμενο\” Hellcat με τρελη εμφανιση.
Με τη Dodge να θελει να προσφερει στους αγοραστες το μοντελο της ετοιμο απο το εργοστασιο με ενα τρελο bodykit, το πλεον εντυπωσιακο πανω του, ειναι, οπως λενε και οι πληροφοριες απο τις ΗΠΑ, η υιοθετηση της \”συνταγης\” των παλιων, καλων και… τρομακτικων muscle cars στα ελαστικα.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=JwMKRevYa_M&w=320&h=266]

Προσεξε: Το ACR, μπροστα, μπορει να φορα ελαστικα φαρδους 295 mm, ομως τα πισω κανουν τη διαφορα, αφου εχουν 355 mm!!! Η διαφορα με το \”νορμαλ\” Hellcat που φοραει Pirelli P Zero Nero 275 mm και στις τεσσερις γωνιες του, ειναι απλα γιγαντιαια. Οι ιδιες πηγες επισημαινουν οτι η εταιρεια προσανατολιζεται στη (δοκιμασμενη) λυση του απερχομενου Viper, που φορα τα εκπληκτικα Kumho Ecsta V720.
Αν και ο εκπροσωπος της Dodge, Dan Reid, λεει οτι προκειται περι \”συμπτωσης\”, σχολιαζοντας την εμφανιση του ACR στο trailer, ο κοσμος το χει τουμπανο. Αλλωστε, το μισο Detroit εχει δει το μωβ πρωτοτυπο που δοκιμαζει η Dodge και ολοι ξερουν πως η \”ιδεα\” εχει παρθει απο το Liberty Walk Challenger Hellcat, λες και το απλο Hellcat, δεν ηταν αρκετα αλητικο, η αρκετα παλαβο.

Και, παροτι στο V8 μοτερ των 6,2 λιτρων δεν αναμενεται να γινει καμια αλλαγη, ειναι δεδομενο οτι οι 707 ιπποι του θα… τιθασευονται ευκολοτερα στις εκκινησεις του Hellcat και, ποιος ξερει, ισως να επιτρεπει στους Torettos να κανουν και καμια σουζα

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!