Η πρώτη επίσημη εικόνα του ολοκαίνουργιου NV300

Η Nissan αποκαλυπτει τον διαδοχο του δημοφιλους Primastar, που θα συμπληρωσει επαξια την γκαμα των  ελαφρων φορτηγων της φιρμας, μαζι με τα NV200 και NV400.

Με εμφανης την νεα φιλοσοφια που διεπει σχεδιαστικα τα νεα μοντελα της Nissan, το νεο NV300 διαθετει μια δυναμικη εμφανιση με κυριο χαρακτηριστικο  την γνωστη πλεον μασκα τυπου V.

Στο πλαισιο της χορηγιας της Nissan στο UEFA Champions League, το NV300 θα μεταφερει την επισημη σημαια του Τελικου της διοργανωσης,  που θα πραγματοποιηθει στο  σταδιο San Siro του Μιλανου, στην Ιταλια. Η σημαια θα λαβει εξεχουσα θεση στο κεντρο του γηπεδου κατα τη διαρκεια του ημιχρονου, αποτελωντας μια γνωριμη χαρακτηριστικη εικονα για τους χιλιαδες οπαδους και τα εκατομμυρια των τηλεθεατων του Τελικου, σε ολο τον κοσμο.

Το νεο NV300 αναμενεται να ενισχυσει περαιτερω τη θεση της Nissan στα ελαφρα επαγγελματικα οχηματα, ενω αξιζει να σημειωθει οτι θα συνοδευεται απο την πρωτοποριακη εργοστασιακη πανευρωπαϊκη εγγυηση των πεντε ετων η 160.000 χιλιομετρων, συμπεριλαμβανομενης και τη οδικης βοηθειας.

Περισσοτερες λεπτομερειες, τοσο για τους ισχυρους και αποδοτικους κινητηρες ντιζελ Euro6 του νεου NV300, οσο και για την ικανοτητα φορτιου, αναμενεται να γινουν γνωστες στο Σαλονι Αυτοκινητου του Ανοβερου, τον ερχομενο Σεπτεμβριο.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!