Η Alfa Romeo 4C αποκτά νέο κινητήρα!

Η Alfa Romeo 4C ειναι ενα τρομερο αυτοκινητο. Ομορφη, γρηγορη, παναλαφρη και ικανοτατη, ειναι ενα junior supercar. Για τους Ιταλους, ομως, αυτο δεν ειναι αρκετο. Γι\’ αυτο και καποια στιγμη μεσα στο 2018, θα της κανουν ενα σημαντικο update.
Ποσο σημαντικο; Αν σκεφτεις οτι θα εχει ανανεωμενο συστημα διευθυνσης, ανανεωμενη αναρτηση και, το κυριοτερο, πιθανοτατα νεο κινητηρα, η αλλαγη θα ειναι γιγαντιαια. Η Alfa Romeo θελει, οπως ολα δειχνουν, να μεταμορφωσει την 4C σε αυτο που επρεπε παντα να ειναι: Ενα εκρηκτικο supercar.
Την ειδηση, εδωσε, μιλωντας στο βρετανικο Autocar, ο επικεφαλης μηχανικος της Alfa Romeo και της Maserati, Roberto Fedeli, ο οποιος αποκαλυψε και τις παραπανω λεπτομερειες. \”Επιστρεφουμε στη Formula 1 και χρειαζομαστε η 4C να γινει το halo car μας\”, ειπε ο Fedeli με νοημα.
Παροτι ο Fedeli δεν εδωσε περισσοτερες λεπτομερειες για τον κινητηρα που θα φορεσει η 2019 4C (ποσο φοβερο θα ηταν να δουμε στη θεση του 1,8 τον V6 της Giulia;) αλλα εκανε σαφες οτι, οπως και ολες οι Alfa Romeo επιδοσεων, ετσι και αυτη δεν θα παρεχεται με χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων. Και, φυσικα, θα κρατησει το ανθρακονηματινο σασι της.
Η νεα 4C αναμενεται να κανει ντεμπουτο στα τελη του επομενου ετους, με τις πωλησεις να ξεκινουν τον Ιανουαριο του 2019.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!