Η Aston Martin φτιάχνει… υποβρύχιο

Εισαι super rich. Εχεις οποιο αυτοκινητο ονειρευεσαι και ονειρευονται οι αλλοι. Εχεις γιοτ, αεροσκαφη, ο,τι μπορεις να φανταστεις. Δεν σου λειπει τιποτα. ΝΟΜΙΖΕΙΣ. Η Aston Martin το… τερματισε, σχεδιαζοντας (μαζι με την εξειδικευμενη εταιρια Triton) ενα… υποβρυχιο. Ναι, αλλα αυτα δεν ειναι τα σπουδαια νεα.


Ο Marek Reichman, ο EVP και Chief Creative Officer της Aston, συγκρινει το τριθεσιο υποβρυχιο που ανεπτυξε η εταιρια, με την φοβερη και τρομερη Aston Martin Valkyrie, μιλωντας για μεγαλη προσοχη που δοθηκε στην υδροδυναμικη του μοντελου. Το υποβρυχιο, συμφωνα με την εταιρεια, θα προσφερει την \”αποδοση, ομορφια και κομψοτητα\” που περιμενει κανεις απο οποιοδηποτε μοντελο της Aston Martin, μαζι με τις τεχνικες δυνατοτητες ενος υποβρυχιου Triton (σ.σ. προκειται για αμερικανικη εταιρεια κατασκευης υποβρυχιων).


Και, παροτι, με 5 κομβους τελικης ταχυτητας (κατι λιγοτερο απο 10 χ.α.ω.) ειναι ελαφρως πιο αργο απο μια Valkyrie, ειναι αρκετα γρηγορο για προσωπικο υποβρυχιο, ενω εχει εκπληκτικες δυνατοτητες καταδυσης. Για παραδειγμα, σκεψου οτι μπορει να κατεβει μεχρι τα 500 μετρα βαθος, για να εξερευνησεις τα παντα ολα, λογω της βελτιωμενης υδροδυναμικης αποδοσης, της μειωμενης εμπροσθιας επιφανειας και της αυξημενης δυναμης. Αλλωστε, ειναι τεσσερις φορες γρηγοροτερο στην επιταχυνση απο το κορυφαιο μοντελο της Triton, το 3300/3. 


Στο εσωτερικο, οι δυο επιβατες καθονται εμπρος και ο πιλοτος πισω, στη μεση. Και απολαμβανουν ολοι -εκτος απο τις ομορφιες του βυθου- δερματινα χειροποιητα καθισματα, ανθρακονηματινες λεπτομερειες και πολλα ακομα features χλιδης. Εαν εχεις βαθυ ενδιαφερον γι\’ αυτο το Aston Martin (ειδες το λογοπαιγνιο, ε;) το βιβλιο παραγγελιων εχει ανοιξει. Για να το αποκτησεις, πρεπει να βαλεις το χερι βαθια στην τσεπη (να το παλι το λογοπαιγνιο). Κοστιζει περιπου 3,5 εκατομμυρια ευρω.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!