Η BMW στηρίζει την επιστροφή του Iron Mike!

Ενας πρωταθλητης με μεγαλη καρδια, δεν μπορει παρα να παει \”πακετο\” με εναν πρωταθλητη, με μεγαλη καρδια. Ετσι, δεν ειναι να αναρωτιεται κανεις για το λογο για τον οποιο η BMW στηριζει, με τη Σειρα 3, την μεγαλη επιστροφη στα ρινγκ του παγκοσμιου πρωταθλητη \”Iron Mike\” Μιχαλη Ζαμπιδη. 


Η BMW Σειρα 3 ειναι η επιτομη της σπορ οδηγικης απολαυσης στην παγκοσμια πολυτελη μεσαια κατηγορια επι 40 και πλεον χρονια. Με πωλησεις που ξεπερνουν τα 15 εκατομμυρια οχηματα σε ολο τον κοσμο, η νεα BMW Σειρα 3 δεν αντιπροσωπευει μονο τον πυρηνα του συγκεκριμενου μοντελου αλλα και την καρδια της μαρκας BMW. 


Με δυναμικη σχεδιαση, ευελικτη συμπεριφορα, εξαιρετικη αποδοση και καινοτομα στοιχεια εξοπλισμου, η εβδομη γενια του παγκοσμιως επιτυχημενου ‘πρεσβευτη’ της οδηγικης απολαυσης στην πολυτελη μεσαια κατηγορια επιστρεφει. Ως μαρκα, η ΒMW συμβολιζει τη δυναμικη σχεδιαση, τις υψηλες επιδοσεις και τον σπορ χαρακτηρα που προσφερουν ολα τα μοντελα της. Κοινα στοιχεια που συμμεριζεται και ο Ελληνας Παγκοσμιος Πρωταθλητης, Μιχαλης Ζαμπιδης, που επιστρεφει στην ενεργο δραση ανοιγοντας ενα νεο κεφαλαιο στη λαμπρη καριερα του.


Με τους 179 αγωνες, τις 157 νικες και τα 87 νοκ-αουτ στο ενεργητικο του, ο Μιχαλης Ζαμπιδης αποφασισε να εκπληρωσει την επιθυμια των αμετρητων οπαδων του ανα τον κοσμο και να τους χαρισει ξανα στιγμες υπερηφανειας, δινοντας τον καλυτερο του εαυτο, αυτη τη φορα σε αγωνες επαγγελματικης πυγμαχιας.


Ο πρωτος αγωνας του “Iron Mike” θα διεξαχθει στη Στουτγκαρδη της Γερμανιας, οπου θα αντιμετωπισει τον Ισπανο Antonio Gomez στο πλαισιο της διοργανωσης Breakout, το Σαββατο 23 Μαρτιου.


Στο πλευρο του μεγαλου αθλητη θα βρισκεται η BMW, παρεχοντας μια ευρεια γκαμα πολυτελων μοντελων που θα διευκολυνουν τις μετακινησεις και ολη την προετοιμασια του.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!