Η BMW τρέχει στον 1ο αγώνα του Olympic Stadium Run την Κυριακή 30 Οκτωβρίου


Το BMW Group Hellas συνεχιζει και στηριζει ενεργα τις αξιες του Κλασικου Αθλητισμου και τις μεγαλες αθλητικες διοργανωσεις που λαμβανουν χωρα στην Ελλαδα. Λιγες ημερες πριν το μεγαλυτερο αθλητικο γεγονος της Αθηνας, τον 34ο Αυθεντικο Μαραθωνιο στις 13 Νοεμβριου 2016, το BMW Group Hellas θα ειναι χορηγος στον 1ο αγωνα Olympic Stadium Run, που θα πραγματοποιηθει την Κυριακη 30 Οκτωβριου 2016 στο Ολυμπιακο Σταδιο (ΟΑΚΑ).

Για πρωτη φορα στην 34χρονη ιστορια του Ολυμπιακου Σταδιου, 1.000 δρομεις μεταξυ των οποιων και μελη της BMW Team, θα εχουν την ευκαιρια να ζησουν μια μοναδικη εμπειρια συμμετεχοντας σε αγωνες των 5 και 10 χλμ, ξεκινωντας και τερματιζοντας μεσα στον αγωνιστικο χωρο του κεντρικου σταδιου. Εκτος ομως απο την πρωτογνωρη εμπειρια που θα βιωσουν, θα εχουν τη δυνατοτητα να προσφερουν σημαντικη οικονομικη ενισχυση στη “Μαχη” για τα αυτοανοσα νοσηματα, καθως ολα τα εσοδα θα διατεθουν στην ομωνυμη Αστικη Μη Κερδοσκοπικη Εταιρεια.

Στο Olympic Stadium Run θα δωσει το παρον και το πρωτο premium ηλεκτρικο μοντελο BMW i3 (94 Ah) με νεα αυξημενη αυτονομια που ξεπερναει τα 200 km. Το BMW i3 δεν εκπεμπει ρυπους και εχει καθιερωθει τα τελευταια χρονια ως το αυτοκινητο συνοδειας των πρωτων αθλητων του Ημιμαραθωνιου και του Αυθεντικου Μαραθωνιου της Αθηνας. 

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το Olympic Stadium Run, οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επισκεφθουν την ιστοσελιδα: http://www.maxi.org.gr/olympic-stadium-run/

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!