Η BMW Motorsport ξεκινά τη νέα σεζόν με ισχυρούς εταίρους


Η BMW Motorsport θα παρουσιασει τα σχεδια των εξι BMW M4 DTM της για την αγωνιστικη σεζον 2017, στο Εργοστασιο του BMW Group στο Landshut, μαζι με αλλα μοντελα της προϊοντικης γκαμας της. Τα θεαματικα σχεδια για τα αγωνιστικα αυτοκινητα βασιζονται κυριως στα λογοτυπα και τα χρωματα των εταιρειων που συνεχιζουν να υποστηριζουν και φετος τη BMW Motorsport στη μαχη για νικες και τιτλους.

Υπαρχει συνεπεια στο συνδυασμο Premium Εταιρου και οδηγου για πεντε απο τα εξι αυτοκινητα DTM με τα οποια η BMW Motorsport θα αγωνιστει τη νεα σεζον που ξεκινα στις 6 Μαϊου 2017. Ο Marco Wittmann (GER) θα συμμετεχει με την εντυπωσιακη εμφανιση της Red Bull και φετος. Ο 27-χρονος οδηγος αγωνιστηκε με τη Red Bull BMW M4 DTM για πρωτη φορα το 2016 – και διεκδικησε το δευτερο τιτλο του στο DTM την ιδια σεζον. Ο Wittmann σκοπευει να συνεχισει και φετος αυτη την επιτυχια, μαζι με το δημοφιλη Premium Εταιρο και τη BMW Team RMG.

Οι δυο αλλοι οδηγοι της ομαδας θα ειναι επισης πληρως εξοικειωμενοι με τη σχεδιαση των αυτοκινητων τους: Η Shell – ως Premium Τεχνολογικος Εταιρος – θα ειναι αμεσα αναγνωρισιμη πισω απο την εντυπωσιακη κοκκινη και κιτρινη εμφανιση του αγωνιστικου αυτοκινητου για το 2017 που θα οδηγησει ο Augusto Farfus (BRA). Η Shell, η BMW Motorsport και ο Farfus εχουν μια μακροχρονια ιστορια συνεργασιας. Ο Βραζιλιανος οδηγος μεσα απο τακτικες εμφανισεις του σε ολο τον κοσμο κανει επιδειξη γνωσεων σχετικα με τα λιπαντικα υψηλων επιδοσεων. Η DEUTSCHE POST BMW M4 DTM με οδηγο τον Timo Glock (GER) υιοθετει και παλι εντυπωσιακη, κιτρινη εμφανιση.

Ο Glock με την Deutsche Post AG εχουν παραδοση στις επιτυχιες – που συνεχιζονται και στο DTM. Ο Γερμανος οδηγος εχει κερδισει τρεις αγωνες στον αγριο ανταγωνισμο του πρωταθληματος αυτοκινητων τουρισμου.

Ο Bruno Spengler (CAN) εχει επισης να θυμηθει μεγαλους θριαμβους απο τη συνεργασια του με τη BMW Bank (Premium Εταιρος). Η καλυτερη στιγμη μεχρι τωρα ηταν η κατακτηση του τιτλου το 2012 με το matt-black αυτοκινητο, το επονομαζομενο “Black Beast”.

Ο Spengler και η BMW Bank στοχευουν να συνεχισουν και φετος στον ιδιο ρυθμο. Ο Maxime Martin τρεχει με τα χρωματα της SAMSUNG SDI απο το 2014. Η εταιρεια συνεχιζει να υποστηριζει τη BMW Motorsport σαν Premium Εταιρος. Ο Martin μεχρι στιγμης εχει σημειωσει δυο νικες με τη SAMSUNG BMW M4 DTM. Ο οδηγος της BMW ευελπιστει σε νεες επιτυχιες με το νεο μοντελο του 2017.

Ο Tom Blomqvist (GBR) θα ξεκινησει τη σεζον στο Hockenheim (GER) με εντελως νεα εμφανιση: το BMW Driving Experience αποτελει τμημα της BMW M Division και, σαν μια απο τις πρωτες σχολες εκπαιδευσης οδηγων, απογειωνει τον ενθουσιασμο των πελατων μεσα απο οδηγικες εμπειριες με τα τελευταια μοντελα του BMW Group απο το 1977. Για να γιορτασει την επετειο των 40 χρονων του, το BMW Driving Experience γινεται Premium Εταιρος της BMW Motorsport στο DTM. Το σημα ειναι ορατο στις πισω πτερυγες και των εξι BMW M4 DTM, ενω η BMW Driving Experience M4 DTM του Blomqvist εντυπωσιαζει με Σχεδιαση Μ.

Ευρεια εμπλοκη σε πολυαριθμα project

Πολλες ισχυρες και επιτυχημενες εταιρειες, οπως οι Akrapovič, amplus AG, H&R, MAHLE, ZF και Zollner παραμεινουν Επισημοι Εταιροι της BMW Motorsport στο DTM. Η MAHLE εχει αυξησει το βαθμο εμπλοκης και αλλα και παρουσιας της φετινη σεζον με πιο εμφανη σηματα. Μαζι με τη Shell (Premium Τεχνολογικος Εταιρος), οι Akrapovič και H&R υποστηριζουν τη BMW Motorsport ως Επισημοι Εταιροι στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC).

Υψηλοι στοχοι με τη BMW M6 GT3.

Καθως η μαχη για νικες γινεται στις πιο δυσκολες πιστες στο κοσμο στους αγωνες GT, η ομαδα BMW M6 GT3 υποστηριζεται απο τη Shell ως Premium Εταιρο Τεχνολογιας και τους Επισημους Εταιρους Alzner Automotive GmbH, CATL και Randstad. Για πρωτη φορα, η Shell, δεν θα προσφερει μονον υποστηριξη σε πετρελαιοειδη με διακριτικη παρουσια των σηματων της και στα εξι αυτοκινητα, αλλα θα εκπροσωπειται και με μια ολοκληρωμενη σειρα σηματων σε ενα απο τα αυτοκινητα της ομαδας Schnitzer. Ο εργοστασιακος οδηγος της BMW και πρεσβευτης της Shell, Augusto Farfus, θα μια φορα ακομα θα εκκινησει με χρωματα της Shell τον 24-ωρο αγωνα. Μετα την ανακοινωση της συνεργασιας τους τον Ιανουαριο, η BMW Motorsport και η Alzner Automotive GmbH θα τρεξουν τωρα μαζι στους πρωτους τους αγωνες. Η CATL αποτελει σημαντικο τμημα του προγραμματος GT στη BMW απο την περασμενη σεζον.

Το 2017, το λογοτυπο της εταιρειας δεν θα κοσμει μονο την οροφη και την πισω πτερυγα της BMW M6 GT3 για τους αγωνες στο Nürburgring-Nordschleife (GER), στο Spa-Francorchamps (BEL) και στο Macau (CHN), αλλα θα συμπληρωνεται απο σηματα στις πορτες και τις πτερυγες των αγωνιστικων μοντελων GT. Η επιτυχημενη συνεργασια με τη Randstad εχει επεκταθει κα μπαινει στην ογδοη χρονια της το 2017. Ενα απο τα αυτοκινητα της Schubert Motorsport θα φερει το λογοτυπο της εταιρειας στις πορτες, την οροφη και την πισω πτερυγα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!