Η Citroen επιστρέφει στις ρίζες της με το νέο Citroen C3 WRC!

Οι αγωνες του παγκοσμιου πρωταθληματος ραλι ειναι στο DNA της, εχοντας μαθει παντα να πρωταγωνιστει, κατι που αποδεικνυεται απο τους 8 τιτλους κατασκευαστων που εχει κατακτησει!  

Το νεο Citroen C3 θα αναλαβει την εκπροσωπηση της Citroen στο παγκοσμιο πρωταθλημα ραλι! Το νεο Citroen C3 WRC, αναμενεται να δειξει τις ικανοτητες του απο τον πρωτο κιολας αγωνα του παγκοσμιου πρωταθληματος ραλι, στο Monte Carlo ! 

Νεοι κανονισμοι που εχουν σκοπο τον υψηλο ανταγωνισμο και το θεαμα στις ειδικες διαδρομες, δινουν τη δυνατοτητα στο νεο Citroen C3 WRC να επιστρεψει δυναμικα στο παγκοσμιο πρωταθλημα ραλι με νεους θριαμβους και στην κατακτηση τιτλων! 

Η  τελικη εκδοση για το WRC ειναι πληρως συμβατη με τους κανονισμους της FIA WRC. Το πλατος του εχει σχεδιαστει συμφωνα με τους νεους κανονισμους, οπως και το μπροστινο και το πισω αεροδυναμικο σποϊλερ. Το κινητηριο συνολο ειναι 1.600 κ. εκ. Turbo και με κινηση σε ολους τους τροχους. 

Η τελικη εκδοση θα πληρει τις παρακατω προδιαγραφες:

Ενισχυμενη  ισχυς του κινητηρα περιπου 380bhp,

Μια διευρυμενη πισω αεροτομη η οποια εχει τροποποιηθει,
Το αυτοκινητο θα ειναι 25kg ελαφρυτερο,
Το Ηλεκτρονικο διαφορικο ελεγχου πλεον επιτρεπεται.

Το νεο Citroen C3 WRC εχει δοκιμαστει για πανω απο 10.000 χλμ σε ολες τις συνθηκες απο ολους τους οδηγους της αγωνιστικης ομαδας της Citroen. Οι οδηγοι της αγωνιστικης ομαδας της Citroen ειναι οι Κρις Μικ και Στεφαν Λεφεβρ.

Καλη επιτυχια στο νεο Citroen C3 WRC!

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!