Η Citroen πρωταγωνιστεί στο 66ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης


Νεα μοντελα και καινοτομιες Citroen στο 66ο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης


Στο 66ο Σαλονι Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης, που θα διαρκεσει απο τις 17 εως τις 27 Σεπτεμβριου, η Citroen (Hall 8) πρωταγωνιστει, αξιοποιωντας τα ισχυρα της στοιχεια, που ειναι: η δημιουργικοτητα, η ανεση και η τεχνολογια. Η Citroen δειχνει το μελλον,  εκφραζοντας το οραμα της, παρουσιαζοντας δυο πρωτοτυπα αυτοκινητα με ξεχωριστη σχεδιαση. Βασικος γνωμονας ειναι η ανεση, καθως εξοπλιζονται με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας. Το Cactus M σε παγκοσμια πρεμιερα, μια μοναδικη ιδεα, εμπνευσμενο απο το θρυλικο Mehari. Προκειται για μια φρεσκια και δυναμικη παραλλαγη του C4 Cactus, ενα μοναδικα σχεδιασμενο αυτοκινητο με ξεχωριστη προσωπικοτητα. Το Cactus Μ εκφραζει πληρως τις κλασικες αξιες της Citroen. Το πρωτοτυπο Aircross θα κανει την πρωτη πανευρωπαϊκη του εμφανιση, ενα πρωτοποριακο SUV που μπορει να υπερηφανευεται για την ιδιαιτερη εμφανιση του. Καταδεικνυοντας το πολυπλευρο στυλ του, συνεχιζοντας πιστα τη φιλοσοφια της Citroen που ξεκινησε με το πρωτοποριακο για τα δεδομενα της αυτοκινησης C4 Cactus. 


Στο περιπτερο της Citroen, επισης θα υπαρχει η νεα γκαμα του C4 Cactus, καθως εχει αναβαθμιστει τοσο σε επιπεδο εξοπλισμου, οσο και με το νεο κινητηρα BlueHDi 100 S&S ETG6.

Το νεο C1 θα παρουσιαστει σε νεους χρωματισμους, αποπνεοντας αισθηση φρεσκαδας, καθως και αναβαθμισμενο επιπεδο εξοπλισμου, με τις τεχνολογιες Active City Brake και Lane Departure Warning System να κλεβουν τις εντυπωσεις. 


Το νεο C4 παρουσιαζεται καλυτερο απο ποτε, καθως τα εμπροσθια φωτιστικα σωματα τεχνολογιας LED DRLs και τα τρισδιαστατης εστιασης στο πισω μερος θα τραβηξουν τα βλεμματα. Η ανεση βρισκεται στο επικεντρο καθως τα καθισματα, η ηχομονωση του εσωτερικου, η πανοραμικη γυαλινη οροφη, τα διαιρουμενα και αναδιπλουμενα πισω καθισματα, καθως και ο χωρος αποσκευων των 408 λιτρων, το καθιστουν τη δυνατοτερη προταση της κατηγοριας του. Η καμπινα του νεου C4 ειναι συνδεδεμενη με το CITROËN Connect Box. Οι κινητηρες PureTech και BlueHDi διακρινονται για την ακρως χαμηλη τους καταναλωση. Η τεχνολογια Mirror Screen κανει την εμφανιση της στο νεο C4! 

Το νεο Berlingo θα φερει πλεον νεο προφυλακτηρα με φωτα ημερας τεχνολογιας LED, νεα μασκα, mirror screen οθονη με συστημα πλοηγησης, Active City Brake, καθως και νεο κινητηρα BlueHDi 100 S&S με μηχανικο κιβωτιο ταχυτητων. 

Τελος, το περιπτερο της Citroen θα ειναι ακρως ενδιαφερον για τους λατρεις των νεων τεχνολογιων, καθως θα εχουν τη δυνατοτητα να δουν απο κοντα τις νεες τεχνολογιες Citroen. Συγκεκριμενα, το συστημα πολυμεσων MyCITROËN Link, φερνει ουσιαστικα τα smartphone στο αυτοκινητο, καθως και τα Mobile Applications. Ετσι οι επισκεπτες θα μπορουν να δουν απο κοντα τη χρησιμοτητα καθως και τα πλεονεκτηματα που απολαμβανει ο οδηγος με αυτα.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=/dGuKmCcprRY]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!