Η Dodge ετοιμάζει τετρακίνητο Challenger!

Δια της… πλαγιας οδου ο κοσμος εμαθε οτι η Dodge εχει ετοιμη την εκδοση GT του φοβερου και τρομερου Challenger. Και γιατι αυτο ειναι μεγαλα νεα; Επειδη το αμερικανικο muscle car θα βγαινει, πλεον και σε τετρακινητη εκδοση.
Η γνωστοποιηση της προθεσης της Dodge, ηρθε απο την ανακοινωση της EPA (Enviromental Protection Agency στις ΗΠΑ) των αριθμων καταναλωσης του τετρακινητου Challenger GT. Οι οποιοι αριθμοι, παρεμπιπτοντως, δινουν καταναλωση 13,5 λιτρα/100 χιλιομετρα στον μικτο κυκλο, στο επερχομενο μοντελο.
Το Challenger GT θα φορα, στην πρωτη του εκδοση παραγωγης, η οποια θα βγει στις αγορες μεχρι τα μεσα του 2017 (το 2018 αναμενεται facelift του Challenger) με τον γνωστο V6 των 3,6 λιτρων. Η αποδοση, αναμενεται να ειναι ιδια με του τετρακινητου Charger (292 ιπποι), ενω το Challenger GT θα φορα ενα οκταταχυτο σειριακο κιβωτιο.
H \”διαρροη\” εγινε μεσω της EPA

Και ενω η τετρακινηση ειναι \”δανεισμενη\” απο το Charger, το Challenger GT θα φορα επανασχεδιασμενες απο την αρχη αναρτησεις- με το μονο που γνωριζουμε να ειναι πως θα ειναι σκληροτερες και χαμηλοτερες.

Και ενω η αυτοκινητοβιομηχανια δεν εχει ακομα επιβεβαιωσει την \”ειδηση\” επισημως, στο παρασκηνιο οργιαζουν οι φημες οτι το GT ειναι απλα ο \”προαγγελος\” ενος τετρακινητου Hellcat. Με ο,τι μπορει να σημαινει αυτο…

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!