Η Ford πρώτη σε πωλήσεις επαγγελματικών οχημάτων για το πρώτο εξάμηνο του 2016

Συμφωνα με τα αποτελεσματα πωλησεων που ανακοινωσε ο Συνδεσμος Εισαγωγεων Αυτοκινητων, η Ford αναδειχτηκε Νο1 μαρκα επαγγελματικων οχηματων στην Ελληνικη αγορα το πρωτο εξαμηνο του 2016.

Κατα την ιδια περιοδο, Η Ford αναδειχτηκε Νο 1 μαρκα επαγγελματικων οχηματων και στην Ευρωπη

Η σταθερη ανοδος των πωλησεων Επαγγελματικων Αυτοκινητων Ford που σημειωθηκε το 2015 στη χωρα μας, συνεχιστηκε και το 2016. Συμφωνα με τα αποτελεσματα πωλησεων που ανακοινωσε ο Συνδεσμος Εισαγωγεων Αυτοκινητων, η Ford αναδειχτηκε Νο1 μαρκα επαγγελματικων οχηματων στην Ελληνικη αγορα για το πρωτο εξαμηνο του 2016 με μεριδιο αγορας 20% και συνολικες πωλησεις που εφτασαν τις 575 μοναδες. Ειναι χαρακτηριστικο πως παρα τη σημαντικη πτωση της αγορας επαγγελματικων αυτοκινητων στη χωρα μας κατα 12% σε συγκριση με περυσι, οι πωλησεις επαγγελματικων οχηματων Ford αυξηθηκαν κατα 42,7% βελτιωνοντας το μεριδιο αγορας κατα 8 ποσοστιαιες μοναδες!


Τα νουμερα ειναι ακομα πιο εντυπωσιακα για τον μηνα που μας περασε. Μονο τον Ιουνιο, ταξινομηθηκαν 162 επαγγελματικα οχηματα Ford, με την εταιρια να βελτιωνει τις πωλησεις της κατα 180% σε συγκριση με περυσι,  αποκτωντας μεριδιο αγορας 24,7%.


Η επιτυχια αυτη βασιζεται στην ολοκληρωμενη γκαμα επαγγελματικων αυτοκινητων Ford που προσφερουν αξιοπιστια, οικονομια, αλλα και οδηγικη αισθηση επιβατικου αυτοκινητου.  Απο τα «μικρα» Ford Fiesta Van και Ford Transit Courier, το Ford Transit Connect, το Ford Ranger, μεχρι και τα «μεγαλα» Ford Transit Van, η Ford εχει τη λυση για καθε επαγγελματια.


Η πορεια των πωλησεων επαγγελματικων οχηματων Ford στην Ελληνικη αγορα ακολουθησε τη γενικοτερη πορεια της μαρκας σε Πανευρωπαϊκο επιπεδο, οπου και εκει η Ford αναδειχτηκε Νο1*. Οι Πανευρωπαϊκες πωλησεις επαγγελματικων οχηματων Ford κατα το πρωτο εξαμηνο του 2016 αυξηθηκαν κατα 17% φτανοντας τα 162.500 οχηματα. Ομοιως, το μεριδιο αγορας αυξηθηκε κατα 0,6 ποσοστιαιες μοναδες φτανοντας το 13%.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!