Η Goodyear Dunlop Ελλάς αρωγός και υποστηρικτής του Πυροσβεστικού Σώματος

Στο δυσκολο και εξαιρετικα απαιτητικο εργο που επιτελει καθημερινα το Πυροσβεστικο Σωμα αποφασισε να συνδραμει η Goodyear Dunlop Ελλας, στο πλαισιο των δρασεων Εταιρικης Κοινωνικης Ευθυνης που υλοποιει. Με την παροχη 20 ελαστικων διαστασης 365/85R20 Goodyear ORD, καταλληλα για οχηματα UNIMOG & ALTEGO,   ενισχυονται ουσιαστικα η ασφαλεια των πληρωματων και οι δυνατοτητες επιπλεον δρασης του Πυροσβεστικου Σωματος. 

Σε συναντηση που πραγματοποιηθηκε την 29η Ιουλιου 2016 μεταξυ του αρχηγου του Π.Σ. αντιστρατηγου κυριου Ιωαννη Καρατζια, του Γενικου Διευθυντη της Goodyear Dunlop Ελλας κυριου Νικου Σπανου καθως και αλλων αξιωματικων του Σωματος, επισφραγιστηκε η αποδοχη της δωρεας των ελαστικων της Goodyear Dunlop Ελλας απο το Πυροσβεστικο Σωμα και ταυτοχρονα εκφραστηκε η προθεση για περαιτερω στηριξη και στο μελλον. 

Με τη χορηγια 5 σετ ειδικων ελαστικων (20 ελαστικα), θα επανελθουν στην ενεργο δραση βαρεα οχηματα μικτης χρησης τυπου UNIMOG & ALTEGO 4X4 (χωρητικοτητας 2,5-5 τονων υδατος καταλληλων για αποστολες κυριως σε δασικες, δυσβατες περιοχες) που μεχρι τωρα ηταν παροπλισμενα η υπολειτουργουσαν λογω φθορας των ελαστικων τους. 

Για την αποδοχη της δωρεας ο αρχηγος του Πυροσβεστικου Σωματος αντιστρατηγος κυριος Ιωαννης Καρατζιας δηλωσε «Με ιδιαιτερη χαρα αποδεχομαστε την προσφορα της επιχειρησης. Αυτου του ειδους η κοινωφελης συνεργασια μεταξυ του δημοσιου και του ιδιωτικου φορεα ειναι παντα ευπροσδεκτη. Η πρωτοβουλια της Goodyear Dunlop Ελλας αποτελει μια επιπλεον μορφη αναγνωρισης του κοινωνικου εργου που επιτελει ο πυροσβεστης, καθημερινα, αδιαλειπτα και κατω απο ιδιαιτερα αντιξοες συνθηκες. Ειναι μια προσπαθεια για την οποια εχουμε δεσμευτει απεναντι στην Ελληνικη κοινωνια και σας ευχαριστουμε που την αναγνωριζετε και τη στηριζετε.»

O Γενικος Διευθυντης της Goodyear Dunlop Ελλας κυριος Νικολαος Σπανος (αριστερα) με τον αρχηγο του Πυροσβεστικου Σωματος αντιστρατηγο κυριο Ιωαννη Καρατζια

Με τη σειρα του ο Γενικος Διευθυντης της Goodyear Dunlop Ελλας κυριος Νικολαος Σπανος ανεφερε: «Στους δυσκολους αυτους καιρους για τη χωρα μας η προσφορα και η στηριξη προς καθε φορεα που επιτελει εργο για την κοινωνια πρεπει να αποτελει προτεραιοτητα. Εμεις στην Goodyear Dunlop αναγνωριζουμε το απαιτητικο και επικινδυνο εργο των πυροσβεστων και ειναι πρωταρχικο μας μελημα να βοηθησουμε στο να επιχειρουν με τη μεγιστη δυνατη ασφαλεια σε οποιεσδηποτε συνθηκες η καταστασεις καλουνται να αντιμετωπισουν. Θα ειμαστε στο πλευρο τους με οποιο τροπο μπορουμε.»

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!