Η Hyundai αντεπιτίθεται στη Φρανκφούρτη!


Οι πρεμιερες της Hyundai Motorστην εκθεση αυτοκινητου της Φρανκφουρτης


• Το Νεο i20 Active και τo Νεο Santa ενισχυουν την γκαμα των crossovers & SUVs
• Το Νεο i40  εισαγει το Android Auto στην Ευρωπη
• Το concept car Vision G καταδεικνυει την εμπνευση της εταιρειας για τα μελλοντικα premium οχηματα

Η Hyundai Motor επελεξε τη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Φρανκφουρτης για να επιδειξει το παθος της μαρκας, με νεα μοντελα, πρωτοτυπα αυτοκινητα με οραμα και καινοτομες τεχνολογιες. Το νεο i20 Active και το νεο Santa Fe κανουν την πρεμιερα τους στο περιπτερο της Hyundai και ενσωματωνονται στη νεωτερη γκαμα της εταιρειας στην Ευρωπη, με ολα τα μοντελα εχουν ηλικια μικροτερη των δυο ετων. Η Android Auto τεχνολογια κατοπτρισμου σε smartphones κανει το ντεμπουτο της στη Νεα i40, τοποθετωντας τη Hyundai μεταξυ των πρωτων στην Ευρωπη που προσφερουν αυτη τη δυνατοτητα.

Το παθος της εταιρειας για τη σχεδιαση παρουσιαζεται στο πρωτοτυπο μοντελο Vision G coupe, που πραγματοποιει το ντεμπουτο του στην εκθεση και προσφερει μια προγευση σχετικα με την εξελιξη του σχεδιασμου της Hyundai και των μελλοντικων προϊοντων υψηλης ποιοτητας της εταιρειας. Το παθος για επιδοσεις αντικατοπτριζεται στη νεα σειρα Hyundai “N” αλλα και σε συναρπαστικα πρωτοτυπα μοντελα, οπως το Ν 2025 Vision Gran Turismo.

Οι πρεμιερες των νεων  i20 Active και Santa Fe συνοδευονται απο μια προηγμενη νεα σειρα ενεργητικης ασφαλειας και χαρακτηριστικα ανεσης και ευκολιων, συνδυασμενα με ενα νεο 1.0-λιτρων T-GDI κινητηρα που εισαγεται σε ολη τη γκαμα του i20.

Ο κ. Thomas Α. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe, σχολιασε: «Με τα νεα i20 Active και Santa Fe διευρυνουμε περαιτερω την Ευρωπαϊκη crossover & SUV οικογενεια μας, με ολα τα μοντελα να εχουν ανανεωθει η να εχουν αντικατασταθει μεσα στο ετος. Αυτα τα δυο νεα μοντελα ενισχυουν ακομη περισσοτερο τη νεοτερη γκαμα στην Ευρωπη. Οι πρωτοι οκτω μηνες του 2015 ηταν πιο επιτυχημενοι μας στην Ευρωπη. Προετοιμαζουμε το εδαφος για περαιτερω οργανικη αναπτυξη κατα τη διαρκεια του 2015 αλλα και μελλοντικα. \”


Νεο i20 Active – ενα στιβαρο crossover για περιπετεια στην πολη
Το στιβαρο νεο i20 Active θα επεκτεινει περαιτερω τη σειρα i20, οταν θα ξεκινησει η διαθεση του στην Ευρωπη απο τις αρχες του 2016, συνδυαζοντας το ευρυχωρο, εκλεπτυσμενο πενταθυρο i20 με το σπορ i20 Coupe. Το συμπαγες crossover χαρακτηριζεται απο εναν ξεχωριστο σχεδιασμο και αυξημενη ευελιξια, για τους πελατες με περιπετειωδη τροπο ζωης.

Με σκοπο να δοθει στο i20 Active μια χαρακτηριστικη μορφη crossover, διαθετει αυξημενη 
αποσταση απο το εδαφος κατα 20 mm σε σχεση με το πενταθυρο i20 καθως και διαφορετικη ρυθμιση στις αναρτησεις. Πιο ψηλη ειναι επισης και η θεση οδηγησης, ωστε να προσφερει εξαιρετικη ορατοτητα στον οδηγο. Ο περιπετειωδης χαρακτηρας του οχηματος τονιζεται απο τις ποδιες που υπαρχουν στο εμπρος και το πισω μερος και την επενδυση στους θολους των τροχων που το κανει να ξεχωριζει απο τα συμβατικα μοντελα της κατηγοριας Β.
Για μεγαλυτερη αποτελεσματικοτητα, ενας νεος τρικυλινδρος 1.0-λιτρων υπερτροφοδοτουμενος κινητηρας βενζινης ειναι διαθεσιμος σε δυο εκδοσεις ισχυος σε ολη τη γκαμα του i20 απο το τελος του 2015. Η εκδοση των 100 PS ειναι εστιασμενη στη μεγιστοποιηση της οικονομιας καυσιμου, ενω η εκδοση των 120 PS δημιουργηθηκε για να προσφερει πιο σπορ οδηγηση, χωρις να θυσιαζεται η αποδοση.


Νεο Santa Fe – ενα εκλεπτυσμενο και καινοτομο SUV
Το νεο Santa Fe παρουσιαζει σχεδιαστικες βελτιωσεις και μια νεα προηγμενη σειρα  ενεργητικης ασφαλειας, ανεσης και ευκολιων. Το δημοφιλες SUV ειναι το μακροβιοτερο μοντελο της Hyundai Motor στην Ευρωπη και αποτελει την εικονα της μαρκας, εχοντας χτισει φημη για τα εκλεπτυμενα και υψηλης ποιοτητας προϊοντα της εταιρειας.

Το εκλεπτυσμενο προφιλ του νεου Santa Fe δημιουργει μια σπoρ, μοντερνα παρουσια που αντικατοπτριζει τη νεα εμφανιση της οικογενειας Hyundai. Μεσα στην καμπινα, ευφυης σχεδιαστικες αναβαθμισεις και νεα υλικα υπογραμμιζουν τη θεση του μοντελου ως ναυαρχιδα της μαρκας στην κατηγορια των SUV.

Μια σειρα απο νεες τεχνολογιες αιχμης στους τομεις ενεργητικης ασφαλειας και ανεσης εισαγονται στο αυτοκινητο, συμπεριλαμβανομενων των Autonomous Emergency Braking, Rear-Cross Traffic Alert, Smart Cruise Control, Blind Spot Detection, Lane Change Assist και High Beam Assist, ολες προσανατολισμενες στην περαιτερω ενισχυση της οδηγικης ανεσης και ασφαλειας.

Η Hyundai Motor εισαγει το συστημα Android Auto για βελτιωμενη συνδεσιμοτητα
Η Hyundai Motor ηταν ο πρωτος κατασκευαστης αυτοκινητων σε ολο τον κοσμο που εισηγαγε την τεχνολογια Android Auto στο Hyundai Sonata, που ηδη διατιθεται στις ΗΠΑ νωριτερα αυτο το ετος. Τωρα η Hyundai Motor θα ειναι μεταξυ των πρωτων στην Ευρωπη που περιλαμβανει την τεχνολογια κατοπτρισμου smartphones σε ενα απο τα αυτοκινητα της, το νεο i40, απο το Νοεμβριο του 2015.

Η τεχνολογια Android Auto επιτρεπει στους χρηστες των smartphones με Android τεχνολογια να συνδεσουν τις συσκευες τους στην οθονη της μοναδας infotainment της Hyundai, να εχουν προσβαση κυριως σε υπηρεσιες streaming μουσικης, επικοινωνιας και  ραδιοφωνου. Η Android Auto κανει χρηση των δυνατοτητων του smartphone για να προσφερει στους οδηγους Hyundai νεους τροπους για να μεινουν συνδεδεμενοι ενω ταυτοχρονα  παραμενουν  επικεντρωμενοι στη διαδρομη τους.


Vision G – το οραμα του μελλοντικου σχεδιασμου και της τεχνολογιας
Το δυναμικο πρωτοτυπο coupe Vision G παρουσιαζει τη σχεδιαστικη εξελιξη των μελλοντικων προϊοντων υψηλης ποιοτητας Hyundai καθως και τις προηγμενες τεχνολογιες συνδεσιμοτητας και ελεγχου των μοντελων.

Ο μοναδικος «sling-shot» σχεδιασμος και τα προηγμενα τεχνολογικα χαρακτηριστικα του πρωτοτυπου αναπτυχθηκαν μεσω της συνεργασιας των Κεντρων Σχεδιασμου της Hyundai σε παγκοσμιο επιπεδο. Νεα χαρακτηριστικα οπως μια πρωτοποριακη οθονη αφης με κυρτη οθονη προσθετουν ενα ηρεμο, υψηλης ποιοτητας εσωτερικο.

Ο κ. Jochen Sengpiehl, Vice President Marketing της Hyundai Motor Europe, σχολιασε: «Στο πνευμα της  στρατηγικης κατευθυνσης Modern Premium, αναβαθμιζουμε τη μαρκα Hyundai  δημιουργωντας νεες δυνατοτητες για τους πελατες μας. Το Vision G δειχνει την εμπνευση για το μελλοντικο σχεδιασμο και τα υψηλης ποιοτητας προϊοντα της Hyundai, ενω η σειρα Hyundai “Ν” προσθετει επιπλεον συναισθημα στη μαρκα μας. \”

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!