Η Hyundai εγκαινίασε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καινοτομίας

Η Hyundai Motor Company εγκαινιασε επισημα τις εγκαταστασεις της Hyundai CRADLE στο Βερολινο, δημιουργωντας το τριτο σημειο της CRADLE παγκοσμιως, μετα τη Silicon Valley (ΗΠΑ) και το Τελ Αβιβ (Ισραηλ).


Η Hyundai CRADLE αποτελει μια εταιρικη επιχειρηματικη δραστηριοτητα της Hyundai Motor, η οποια συνεργαζεται και επενδυει σε υποσχομενες start-up επιχειρησεις παγκοσμιως ωστε να επιταχυνει την αναπτυξη προηγμενων τεχνολογιων που ευθυγραμμιζονται με τη μακροπροθεσμη στρατηγικη κατευθυνση της εταιρειας, οπως υπηρεσιες κινητικοτητας, εξυπνων πολεων καθως και φιλικων προς το περιβαλλον τεχνολογιων. Η CRADLE Berlin θα εντοπισει start-up επιχειρησεις, πανεπιστημια και στρατηγικους εταιρους που θα εστιαζουν, μεταξυ αλλων, στην «Διασπαστικη Καινοτομια» που αναπτυσσεται στην Ευρωπη.


\”Η Γερμανια ειναι παραδοσιακα γνωστη για τις κατασκευες, το σχεδιασμο και την αριστη  ποιοτητα. Το Βερολινο ειναι ενας δυναμικος κομβος με διεθνη φημη στην ψηφιακη καινοτομια και δινει προσθετη αξια σε αυτα τα ιστορικα πλεονεκτηματα», εξηγησε ο επικεφαλης της Hyundai CRADLE Berlin, Edvin Eriksen, συνεχιζοντας: \”Συνολικα δημιουργουνται συναρπαστικες ευκαιριες για καινοτομια, γι \’αυτο δημιουργησαμε τα γραφεια μας εδω στο Βερολινο. Δεσμευομαστε να συνεργαστουμε με διαφορες πολεις και χωρες σε ολη την Ευρωπη. Ως στρατηγικος επενδυτης, διερευνουμε τις ανατρεπτικες τεχνολογικες και επιχειρηματικες ιδεες και θα στηριξουμε την ευρωπαϊκη ερευνα και τεχνολογικη αναπτυξη. Σε αυτη την κατευθυνση, εχουμε ηδη ξεκινησει μερικες ενδιαφερουσες συνεργασιες σε διαφορες ευρωπαϊκες πολεις και θα συνεχισουμε να επεκτεινομαστε».

O Edvin Eriksen

\”Αποστολη μας ειναι να επιταχυνουμε την αναμορφωση του Hyundai Motor Group σε παγκοσμιο ηγετη κινητικοτητας. Αυτο θα το επιτυχουμε επενδυοντας σε start up επιχειρησεις και δεσμευοντας στρατηγικους εταιρους. Η CRADLE ειναι ενα παγκοσμιο δικτυο και ειναι θαυμασιο που μας δινεται η ευκαιρια να συνεργαστουμε με καινοτομους ιδρυτες τεχνολογιας στην Ευρωπη \”, δηλωσε ο κ. John Suh, Vice President και Head της Hyundai CRADLE Silicon Valley. 

Μεχρι σημερα, η CRADLE εχει συνεργαστει με διαφορες ευρωπαϊκες επιχειρησεις και πλατφορμες καινοτομιας οπως οι Εarlybird, WayRay AG, NUMA: Data City, The Intelligent Mobility Accelerator και Startup Autobahn.

Οι εταιρειες του χαρτοφυλακιου της Hyundai CRADLE θα λαβουν χρηματοδοτικη στηριξη παραλληλα με την παροχη επιχειρησιακης τεχνολογιας και εμπειριας της Hyundai για να τους βοηθησουν στην οικοδομηση της εμπορικης τους αξιας και στην εκπληρωση του οραματος τους. Θα εχουν επισης την ευκαιρια να αξιοποιησουν το εμπορικο σημα της Hyundai Motor Group και την ηγετικη θεση της στην αγορα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!