Η Hyundai επενδύσει σε drones!

Η Hyundai Motor Company επενδυει συνεχως σε νεες τεχνολογιες, αποδεικνυοντας πως \”ψαχνει\” το μελλον της, οχι αποκλειστικα στα τετρατροχα. Στα πλαισια αυτων των νεων επενδυσεων, η κορεατικη μαρκα, ανακοινωσε τη στρατηγικη της συνεργασια με την εταιρεια Top Flight Technologies, Inc., μια κορυφαια start-up επιχειρηση τεχνολογιων UAV (Drones) ως μερος της ευρυτερης προσπαθειας της να ενισχυσει τις μελλοντικες λυσεις κινητικοτητας.


Η Hyundai θα συνεργαστει με την startup επιχειρηση που εδρευει στη Βοστωνη για την επιταχυνση της εμπορικης εφαρμογης και αναπτυξης Drones σε διαφορους τομεις και αγορες. Οι κοινες προσπαθειες θα επεκταθουν στη δημιουργια νεων επιχειρηματικων ευκαιριων σχετικα με Drones, αξιοποιωντας το κατοχυρωμενο με διπλωμα ευρεσιτεχνιας συστημα υβριδικης ηλεκτρικης ενεργειας της Top Flight. Οι πιθανοι τομεις για την αναπτυξη των επιχειρησεων περιλαμβανουν μεταφορες φορτιων, υπηρεσιες επιθεωρησης και αποστολες επιτηρησης βιομηχανικων χωρων. 


Το υβριδικο συστημα ηλεκτρικης ενεργειας της Top Flight εχει καθοριστικη σημασια για την αναπτυξη βελτιστοποιημενων λυσεων για τα επιχειρηματικα μοντελα που βασιζονται σε Drones, καθως επιτρεπει εκτεταμενους χρονους πτησεων και βαρυτερα ωφελιμα φορτια για εμπορικη χρηση. Τα Drones που κινουνται με το υβριδικο συστημα της Top Flight ™ Micro Generator μπορουν να παραμεινουν στον αερα για εως και δυο ωρες με φορτιο 4 κιλων. Η αμερικανικη startup προσφερει επισης μια σειρα απο εκτεταμενες λυσεις Drones. Αξιζει να αναφερθουμε στο «Τρισδιαστατο Συστημα Περιβαλλοντικης Διαχειρισης & Συστημα Διαχειρισης Στολου σε πραγματικο χρονο» το οποιο παρεχει εργαλεια αναπτυξης ευελικτων προϊοντων καθως και την «Κονσολα Απομακρυσμενης Λειτουργιας» που επιτρεπει την ταυτοχρονη λειτουργια πολλων Drones.

\”Εκτος απο την προκληση πτησεων μεγαλυτερης διαρκειας, η Top Flight αναπτυσσει τις τεχνολογιες που απαιτουνται για την παροχη νεων λυσεων στην εναερια εφοδιαστικη και τη χαρτογραφηση που θα μπορουσαν να ειναι χρησιμες στις μελλοντικες δραστηριοτητες της Hyundai\”, λεει ο Vice President της Hyundai CRADLE στην Hyundai Motor Company, John Suh.

\”Η επενδυση της Hyundai Motor Company στην Top Flight επιβεβαιωνει τη δεσμευση της για αυτονομα οχηματα και λυσεις κινητικοτητας, ειτε στο δρομο ειτε στον αερα\”, σχολιαζει ο CEO της Top Flight Technologies, Dr. Long Phan και συνεχιζει: \”Πιστευουμε απολυτα οτι οι παγκοσμιας κλασης δυνατοτητες συναρμολογησης και αυτοματοποιησης της Hyundai θα βοηθησουν στην παραγωγη και την αναπτυξη αεροναυτικων UAVs, πιο αποτελεσματικα απο ποτε.\”

Η εταιρικη συνεργασια της Hyundai με το Top Flight αποτελει ενα ακομα δειγμα της συνεχους προσπαθειας της εταιρειας να προωθησει τη στρατηγικη «Open Innovation», η οποια στοχευει στην προωθηση καινοτομιων που θα ενισχυσουν τη θεση της εταιρειας στη μελλοντικη αγορα της αυτοκινησης αλλα και της καθημερινοτητας των ανθρωπων μεσω της αναπτυξης καινοτομων υπηρεσιων κινητικοτητας.

Η εταιρεια Top Flight Technologies ιδρυθηκε το 2014 και ειδικευεται σε συστηματα υβριδικης ηλεκτρικης ενεργειας και πληρως αυτονομων τεχνολογιων UAV. Διαθετει ενα μακρυ καταλογο παγκοσμιου φημης συνεργατων στην αεροδιαστημικη βιομηχανια, τις μεταφορες, τη γεωργια και σε πολλες αλλες βιομηχανιες.

Η παγκοσμια αγορα drones αυξανεται με ταχεις ρυθμους και αναμενεται να συγκεντρωσει 22,1 δισεκατομμυρια δολαρια επενδυσεων μεχρι το 2026.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!