Η Hyundai… παίζει μπάλα με τη Roma

Απο εδω και στο εξης, η Hyundai Motor θα παιζει… μπαλα με την AS Roma, αφου ανακοινωσε πολυετη συνεργασια με την ιταλικη ποδοσφαιρικη ομαδα ως Παγκοσμιος Συνεργατης Αυτοκινητου. Το λογοτυπο της Hyundai θα εμφανιζεται στην πισω οψη της διασημης κοκκινης-χρυσης φανελας της ομαδας σε ολους τους εντος εδρας αγωνες απο την επομενη σεζον και μεχρι το 2021. 


Αναδεικνυοντας την πρωτη φορα που η Hyundai εχει δημιουργησει μια τετοια εταιρικη σχεση στο Ιταλικο πρωταθλημα ποδοσφαιρου, η μαρκα θα συνεργαστει στενα με την AS Roma για να δημιουργησει μια σειρα καινοτομων πρωτοβουλιων και πολυτιμα οφελη για τους φιλαθλους του συλλογου, με σκοπο να διευκολυνει τις μετακινησεις των φιλαθλων και να κανει το ποδοσφαιρο πιο προσιτο σε ολους.

Κατα την ενεργοποιηση της συνεργασιας, η Hyundai θα προβαλλεται, επισης, περιμετρικα στις LED οθονες του γηπεδου στους εντος εδρας αγωνες του συλλογου, στο εκπαιδευτικο κεντρο του συλλογου καθως και μεσω ποικιλων αλλων κοινωνικων και ψηφιακων μεσων ενημερωσης.


Για να γιορτασουν την εναρξη της νεας συνεργασιας, οι πρωταγωνιστες της πρωτης ομαδας της AS Roma,  Edin Džeko, Javier Pastore, Bryan Cristante και Cengiz Ünder συμμετειχαν σε ενα νεο βιντεο, που γυριστηκε στο εκπαιδευτικο κεντρο Trigoria του συλλογου. Το βιντεο αναφερεται σε μια ομαδα προσκεκλημενων οπαδων με σκοπο να απολαυσουν μια ξεχωριστη επισκεψη στις εγκαταστασεις του συλλογου, οπου απολαμβανουν μια ιδιαιτερη στιγμη οταν απροσδοκητα εκπλησσονται ευχαριστα απο τους παικτες που τους δωριζουν την εμφανιση της ομαδας της σεζον 2018/19, η οποια αναγραφει το ονομα τους.  

Με αυτη τη συνεργασια, η Hyundai επεκτεινει τη μακροχρονη παρουσια της στο ποδοσφαιρο, εχοντας συνεχη συμμετοχη σε εθνικες και διεθνεις διοργανωσεις τα τελευταια 20 χρονια. Η συνεργασια της Hyundai με την AS Roma προστιθεται σε ενα αυξανομενο χαρτοφυλακιο πανευρωπαϊκων ποδοσφαιρικων συλλογων, μετα απο τις προσφατες ανακοινωσεις χορηγιας με την Chelsea FC της Αγγλικης Πρεμιερ Λιγκ, το Club Atlético de Madrid της La Liga και την Hertha BSC της Bundesliga.

Ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing & Product της Hyundai Motor Europe, δηλωσε: \”Η συνεργασια αυτη ειναι ενα ακομα σημαντικο οροσημο για τη Hyundai και προστιθεται σε εναν αυξανομενο καταλογο χορηγιων ποδοσφαιρου σε πρωτευουσες της Ευρωπης, ακολουθωντας τις συμφωνιες μας με την Chelsea FC, στο Λονδινο, το Club Atlético de Madrid και την Hertha BSC. Η AS Roma ειναι ενας ακομη συλλογος με εξαιρετικα παθιασμενο fanbase που ευθυγραμμιζεται με τη στρατηγικη μας, οπου τοποθετει τους φιλαθλους στο επικεντρο ολων των δραστηριοτητων μας”. 

Ο κ. Guido Fienga, Διευθυνων Συμβουλος της AS Roma, δηλωσε: \”Ειμαστε στην ευχαριστη θεση να ανακοινωσουμε τη νεα μας εταιρικη σχεση με τη Hyundai, μια απο τις πιο επιτυχημενες εταιρειες αυτοκινητου στον κοσμο. Οι κοινες μας φιλοδοξιες για καινοτομια και εξελιξη εχουν καταστησει πολυ ευκολη την επιτευξη της συμφωνιας μας. Ειμαστε υπερηφανοι που θα κοσμει το ονομα Hyundai την πισω οψη των εμφανισεων μας και προσβλεπουμε να συνεργαστουμε στενα με τη Hyundai καθως επιδιωκουν να ψυχαγωγησουν και να εμπλεξουν ενεργα το παγκοσμιο fanbase μας».

Η Hyundai ειναι κορυφαιος συνεργατης της FIFA απο το 1999, υποστηρικτης της ΟΥΕΦΑ για 18 χρονια εως το 2017 και εξακολουθει να στηριζει εθνικες ομαδες καθως και μεμονωμενους συλλογους σε πολλες χωρες, συμπεριλαμβανομενης της Olympique Lyonnais στη Γαλλια και απο την επομενη σεζον την Chelsea FC στο Ηνωμενο Βασιλειο, το Club Atlético de Madrid στην Ισπανια και την Hertha BSC στη Γερμανια.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!