Η Jeep επιστρέφει στην Αράχωβα για παιχνίδια με το χιόνι!

Η Jeep ειναι τοσο δεμενη με την Αραχωβα, σχεδον …οσο και ο Παρνασσος! Απο τη δεκαετια του ‘90, οποτε και ιδρυθηκε το Jeep Camp στο διασημο θερετρο, εχει προσφερει απιθανες 4Χ4 εμπειριες και τωρα επιστρεφει και ανανεωνει το ραντεβου του με τους λατρεις της περιπετειας με την προσθηκη του ατιθασου SUV, Jeep Renegade.

Κατα την διαρκεια των εορτων, απο τις 22 Δεκεμβριου, το Jeep Camp ανοιγει και παλι τις πυλες του, τις …ταφρους του και τα υπολοιπα λασπωμενα και χιονισμενα εμποδια της απαιτητικης off-road διαδρομης, για να δωσει την ευκαιρια στους οδηγους να ανακαλυψουν τις extreme δυνατοτητες του αυθεντικου 4Χ4, Jeep Renegade και να ζησουν μια ξεχωριστη ημερα στο βουνο, ειτε μενουν στην περιοχη, ειτε συνδυασουν το Jeep Camp με μια ημερησια εκδρομη.


Σημειο συναντησης το Jeep Headquarter  στο Λιβαδι. 
Το ανετο «σπιτι» της Jeep, με δικο του χωρο σταθμευσης, θα δωσει την ευκαιρια στους επισκεπτες να απολαυσουν ενα ζεστο ροφημα και να ενημερωθουν για τα μοντελα της Jeep. Στον ιδιο χωρο, θα προβαλλονται εντυπωσιακα video με τα μοντελα Jeep. 

Οι επισκεπτες, αφου ενημερωθουν, θα μεταφερονται οδικως με Jeep Renegade στον χωρο του Jeep Camp οπου και θα εχουν την ευκαιρια να ζησουν την ξεχωριστη off-road εμπειρια της οδηγησης ενος Jeep Renegade στο φυσικο του περιβαλλον με την ασφαλεια της καθοδηγησης του εξειδικευμενου προσωπικου της Jeep που θα ειναι εκει για να τους λυσει καθε απορια. 

Δωρο! Απο τον Παρνασσο στο Τορινο με τη Γιουβεντους! 
Η Jeep, εκτος απο αυτη την μοναδικη εμπειρια, θα προσφερει και ενα ακομα μεγαλο δωρο. Ολοι οσοι συμμετασχουν στα test drives του Jeep Camp, θα συμμετασχουν σε κληρωση με επαθλο δυο προσκλησεις για να ζησουν απο κοντα το παθος ενος αγωνα της Juventus στο Τορινο με ολα τα εξοδα ταξιδιου και διαμονης πληρωμενα!

Παμε Jeep Camp για να λασπωθουμε!
Οδηγειστε τα Jeep Renegade στο φυσικο τους περιβαλλον, ζηστε την εμπειρια του απολυτου off road  και κερδιστε δυο προσκλησεις για αγωνα της Juventus στο Τορινο με ολα τα εξοδα πληρωμενα! 

Jeep Camp info
Ημερες λειτουργιας:  Σαββατο, Κυριακη και αργιες
Σημειο συναντησης: Jeep Camp – Headquarter στον δρομο προς το  Λιβαδι
Τηλεφωνο επικοινωνιας:  0030 6936 532754

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!