Η Jeep σε νέες αποστολές: “Ready for Take-Off” τα Jeep Renegade στην Athens Flying Week 2016

Στο στρατιωτικο αεροδρομιο της Ταναγρας 114ΠΜ, στο πλαισιο της Athens Flying Week 2016 θα βρεθει το επομενο Σαββατοκυριακο (17-18 Σεπτεμβριου ) η Jeep και τα εμβληματικα μοντελα της, επιβεβαιωνοντας την ικανοτητα τους να φερουν σε περας καθε αποστολη, οσο δυσκολη και αν ειναι.

Μετα τη συμμετοχη της στο διασημο βρετανικο Farnborough Air Show και γιορταζοντας φετος τα 75 χρονια απο την ιδρυση της, η Jeep λαμβανει μερος και στο μεγαλυτερο διεθνες αεροπορικο show της Νοτιοανατολικης Ευρωπης που γινεται στην Ελλαδα και περιλαμβανει επιδειξεις που θα κοψουν την ανασα των επισκεπτων.

Δυο Jeep Renegade θα βρεθουν στο επικεντρο της δρασης της Athens Flying Week 2016 και στο διαδρομο απογειωσης, ως FollowMe οχηματα διπλα στα μαχητικα F16, τα επιθετικα ελικοπτερα Apache, τα διασημα Super Puma και Sea Hawk. Παραλληλα τα Jeep Renegade επελεγησαν απο τους διοργανωτες και ως ρυμουλκα για τα ανεμοπλανα που θα συμμετασχουν στις εναεριες επιδειξεις.

Η Jeep θα διατηρει περιπτερο στο χωρο της 114 Πτερυγας Μαχης στην Ταναγρα, οπου οι επισκεπτες θα μπορουν να θαυμασουν απο κοντα τα Jeep Renegade αλλα και το Jeep Wrangler και να ενημερωθουν για τις ικανοτητες τους.

Περισσοτερες πληροφοριες για την Athens Flying Week 2016 και την προσβαση στην 114ΠΜ στην Ταναγρα μπορειτε να βρειτε στον συνδεσμο http://www.athensflyingweek.gr

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!