Η Jeep σηκώνει… πανί για Πάρο

Φετος το καλοκαιρι, η Jeep σηκωνει πανι και ταξιδευει στην Παρο για να στηριξει μια απο τις πιο σημαντικες διοργανωσεις στον κοσμο. Ο λογος για το Παγκοσμιο Πρωταθλημα Windsurfing, το οποιο επιστρεφει στο μαγικο νησι των Κυκλαδων και μαζι του η Jeep, που φυσικα δεν θα μπορουσε να απουσιαζει απο μια εκδηλωση που ταιριαζει τοσο πολυ στο DNA της.


Πιστη στις αρχες της ελευθεριας, η Jeep θα στηριξει εμπρακτα το Paros International Wind Odyssey 2018 που απο τις 11 εως τις 15 Ιουλιου, θα διαφημισει τον Ελληνικο τουρισμο προβαλλοντας της ομορφιες της χωρας στα περατα του πλανητη.


Το ιδανικο οχημα και αυτο που επελεξαν οι διοργανωτες, για μια τοσο απαιτητικη διοργανωση, το Jeep Renegade 4X4 1.4 Limited, θα βρεθει στο νησι και φυσικα στο στοιχειο του, την διασημη παραλια της Πουντας, για να μεταφερει διοργανωτες και αγωνιζομενους. Θα πρεπει να κινηθει σε χωματοδρομους, αμμο και καθε αλλο πιθανο εδαφος και φυσικα θα ανταποκριθει με την ανεση και την επιτυχια που μονο τα Jeep μπορουν.

Για αυτες τις πεντε ημερες στα μεσα Ιουλιου, η Παρος θα ειναι το παγκοσμιο επικεντρο σε ενα απο τα θεαματικοτερα θαλασσια αθληματα και η Jeep, που εχει συνδεσει το ονομα της με τα πιο εντυπωσιακα events, θα ειναι εκει!

Η Jeep (και οχι μονο) μας περιμενει στην Παρο απο τις 11 εως τις 15 Ιουλιου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!