Η Kosmocar-Volkswagen ζητά να ανοίξει η χώρα μας την πόρτα στα ηλεκτρικά

Το συνεδριο EcoMobility Conference 2019, δεν θα μπορουσε να μη βγαλει \”ειδησεις\” σε ο,τι αφορα το μελλον των μετακινησεων στη χωρα μας και δη των ηλεκτρικων. Μια απο αυτες, \”βγηκε\” απο την ομιλια του διευθυντη Πωλησεων & Marketing της Kosmocar-Volkswagen, Θαναση Κονιστη, ο οποιος βρεθηκε στο συνεδριο, καθως η εταιρεια που εκπροσωπει, ηταν χορηγος. 

\”Η ηλεκτροκινηση\”, ειπε ο κ. Κονιστης στο βημα του Συνεδριου, \”ειναι περισσοτερο κοντα μας απ’ οτι νομιζουμε και θα πρεπει να ενεργοποιηθουμε αμεσα προκειμενου να τεθει το καταλληλο νομοθετικο και οικονομικο πλαισιο ωστε η ηλεκτροκινηση να υλοποιηθει σωστα στη χωρα μας. Απο την πλευρα των εταιρειων, της Volkswagen προεξαρχουσης, υπαρχουν πλεον προηγμενα ηλεκτρικα μοντελα που τεχνολογικα μπορουν να καλυψουν τις συγχρονες αναγκες και απαιτησεις των καταναλωτων. Παραλληλα, επειδη αναφερομαστε σε μια τοσο οικεια οσο και διαφορετικη φιλοσοφια μετακινησης, ειναι πολυ σημαντικος ο ρολος της ενημερωσης, ωστε να εχει και εκπαιδευτικο χαρακτηρα, με σκοπο να δημιουργηθει στους καταναλωτες μια νεα οπτικη, μια νεα κουλτουρα που να αγκαλιασει την ηλεκτροκινηση\”.

Ο διευθυντης Πωλησεων & Marketing της Kosmocar-Volkswagen, Θανασης Κονιστης, στο βημα του Συνεδριου

Οχι τυχαια, στη διαρκεια του συνεδριου οι επισκεπτες ειχαν την ευκαιρια να πληροφορηθουν για τα μοντελα της Volkswagen που κινουνται με ηλεκτρικη ενεργεια αλλα και με φυσικο αεριο. Για το σκοπο αυτο, δυο ηλεκτρικα αυτοκινητα, το e-up! και το e-Golf καθως και ενα Polo TGI, ηταν τοποθετημενα στην εισοδο της Αιγλης Ζαππειου.


Το EcoMobility Conference 2019, στο οποιο η Kosmocar-Volkswagen ηταν χορηγος, ηταν το 2ο ετησιο συνεδριο με θεμα τις εξελιξεις στη βιωσιμη μετακινηση και το σχετικο θεσμικο πλαισιο, την αναπτυξη υποδομων και τις απαραιτητες επενδυσεις, την προοδο που παρουσιαζει η βιομηχανια και τις συγχρονες εμπορικες προτασεις. Διοργανωτης του συνεδριου η Ελληνικη Δεξαμενη Σκεψης για την Ενεργειακη Οικονομια – θυγατρικη της Διεθνους Ενωσης για την Ενεργειακη Οικονομια (ΙΑΕΕ.org) – σε συνεργασια με την οικονομικη διευθυνση του portal insider.gr. 


Το συνεδριο, υπο την Αιγιδα του Υπουργειου Περιβαλλοντος και Ενεργειας και του Υπουργειου Υποδομων και Μεταφορων, διοργανωθηκε την Τριτη 22 Ιανουαριου στην Αιγλη Ζαππειου. Ειχε ως στοχο να φερει κατω απο κοινη στεγη ακαδημαϊκους, πολιτικους, εκπροσωπους της βιομηχανιας και θεσμικους παραγοντες οι οποιοι παρουσιασαν τις τελευταιες εξελιξεις, μοιραστηκαν προβληματισμους και εδειξαν το δρομο που πρεπει να ακολουθηθει ωστε η Ελλαδα να συμμετασχει ισοτιμα στην επομενη μερα της βιωσιμης μετακινησης.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!