Η LG μαγνητίζει τους επισκέπτες της έκθεσης Lamborghini

 


  Μια ακομη συνεργασια εγκαινιασε το τμημα Business Solutions της LG Electronics (LG) με την TRIDENT CARS A.E, αποκλειστικη αντιπροσωπεια της Lamborghini στην Ελλαδα. Συγκεκριμενα, στον χωρο της εκθεσης της Lamborghini, τοποθετηθηκε ενα εντυπωσιακο Video wall της LG πλατους 3,60m και υψους 2,10m.

 

  Το Video wall 55LV75D με το εξαιρετικα λεπτο Bezel που δινει την αισθηση μιας ενιαιας εικονας, απογειωσε την εμπειρια θεασης των επισκεπτων χαρη στα προηγμενα χαρακτηριστικα του και την εξαιρετικη αναλυση που προσφερει. Ενσωματωνοντας IPS Panel, αποδιδει ζωντανα χρωματα με απολυτη ακριβεια, ενω με την τεχνολογια οπισθιου φωτισμου της LED οθονης, προσφερει υψηλη ομοιομορφια φωτεινοτητας, εξασφαλιζοντας ευκρινη εικονα. Επιπλεον, η τεχνολογια VIC (Video Wall Image Creation) που διαθετουν οι οθονες, αντισταθμιζει τις διαφορες στα χρωματα και τη φωτεινοτητα μεσω ενος αλγοριθμου, ωστε καθε οθονη του video wall να διατηρει την ισορροπια λευκου, σταθερη.

 


  Ο κ. Γιαννης Μαντας, Εμπορικος Διευθυντης του τμηματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δηλωσε σχετικα: «Ειμαστε ιδιαιτερα χαρουμενοι που η LG εδωσε το παρων σε μια τοσο σημαντικη εκθεση αυτοκινητων. Στοχος μας ηταν να αναδειξουμε με τον καλυτερο δυνατο τροπο τα χαρακτηριστικα και το μοναδικο design των νεων μοντελων Lamborghini και ευελπιστουμε η συγκεκριμενη συνεργασια να συνεχιστει και τα επομενα χρονια».

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!