Η Nissan αξιοποιεί και βραβεύει τις καινοτομίες των εργαζομένων της

Η Nissan ανακοινωσε του νικητες των βραβειων καινοτομιας Chairman’s Innovation Awards, ως μερος των προσπαθειων της  μαρκας  να αναδειξει κορυφαια ταλεντα και καινοτομες ιδεες μεσα απο τον οργανισμο της.

Ο θεσμος των Chairman’s Innovation Awards, που ξεκινησε ως εσωτερικη διαδικασια στη Nissan τον Μαϊο του περασμενου ετους,  ενθαρρυνει  τους  εργαζομενους της  να μοιραστουν τις καινοτομες ιδεες τους, “ξεκλειδωνοντας” με αυτο τον τροπο την επιχειρηματικη αναπτυξη και την μετεξελιξη των προϊοντων  της. Στην ιδια κατευθυνση, προστεθηκε ενα ακομα βραβειο που αναδεικνυει την υπαρχουσα καινοτομικη συμπεριφορα εντος του οργανισμου.



Δηλωθηκαν πανω απο 2.000 συμμετοχες  απο  εννεα ευρωπαϊκες περιφερειες, οπου  20 φιναλιστ κληθηκαν  στο  Επιχειρηματικο Κεντρο της Nissan τη Βαρκελωνη, προκειμενου να εκθεσουν τις  ιδεες τους σε μια κριτικη επιτροπη που αποτελειται απο τον προεδρο της Nissan Europe  Paul Willcox,  μελη του Διοικητικου Συμβουλιου της Nissan Europe, τον Frank Campell , εμπειρογνωμονα στη διαχειριση ενεργειας απο τη συνεργασια της Nissan με τον ενεργειακο κολοσσο EATON, και την  Carolina Costa, πρωην Διευθυνουσα Συμβουλο της Orange Labs  στο Λονδινο, του κομβικου σημειου αναπτυξης των τηλεπικοινωνιων της μαρκας. Εκτος απο την κριτικη επιτροπη, λογο για τους νικητες ειχαν και οι εργαζομενοι στη Nissan,  χρησιμοποιωντας μια διεπιχειρησιακη εφαρμογη που λειτουργει ως “λαϊκη ψηφοφορια”. 

Οι δυο νικητες που ανακοινωθηκαν ειναι οι :
• Jean-Christophe Sellier απο τη Nissan Γαλλιας, για την καινοτομο συμπεριφορα στο προγραμμα  Micra  Get & Go, μια online πλατφορμα κοινης χρησης αυτοκινητου, που επιτρεπει σε εως και πεντε ατομα να αγορασουν απο κοινου ενα Micra.

• John Ferguson απο τη Nissan στο Ηνωμενο Βασιλειο (και συγκεκριμενα στο εργοστασιο του Sunderland) για την ιδεα του να χρησιμοποιησει την ψηφιακη τεχνολογια αιχμης  e-ink και e-paper, επιτρεποντας με αυτο τον τροπο στους πελατες να εχουν απεριοριστες επιλογες χρωματων για το αυτοκινητο τους.

Στον John θα δοθει επισης η δυνατοτητα να  αφιερωσει περισσοτερο χρονο εκτος δουλειας, με επιπλεον χρηματοδοτηση και συμβουλευτικες υπηρεσιες απο τη Nissan, προκειμενου να υλοποιησει την ιδεα του. 

Και οι δυο προαναφερομενοι  νικητες θα ανταμειφθουν με ενα ταξιδι στο Διαστημικο Κεντρο της NASA στις ΗΠΑ.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!