Η Nissan δείχνει το μέλλον στο σαλόνι αυτοκινήτου της Auto China 2020

 


Το ολοκαινουργιο EV crossover της Nissan πραγματοποιησε προσφατα το ντεμπουτο του στο σαλονι αυτοκινητου της Auto China 2020 στην Κινα, καθως η εταιρεια ανακοινωσε σημαντικα βηματα του σχεδιου Nissan NEXT στην αγορα.

 

Το Ariya συνδυαζει δυο δυνατα σημεια της Nissan: EV και crossover SUV. Ενσωματωνοντας την ισχυ και την αποδοση σε ενα συνδεδεμενο αυτοκινητο, αντιπροσωπευει τις τελευταιες τεχνολογιες του Nissan Intelligent Mobility, που ενσωματωνει η εταιρεια στην γκαμα της.

 

Το Ariya εχει προγραμματιστει να κυκλοφορησει στην Κινα το 2021. Μαζι με τα μοντελα e-POWER της Nissan, στοχευει να αποκαλυψει μια νεα εποχη ηλεκτροκινησης για τη Nissan στην κινεζικη αγορα.

 

Η Nissan σχεδιαζει να εισαγαγει νεα μοντελα και να ενισχυσει τη γκαμα της στην Κινα, με περισσοτερα χαρακτηριστικα του Nissan Intelligent Mobility. Εστιαζοντας στα βασικα της  πλεονεκτηματα και τις αναγκες των πελατων της, η Nissan θα ειναι σε θεση να συνεχισει την ηγετικη της πορεια και τη σταθερη αναπτυξη της στην Κινα.

 

\”Οι Κινεζοι πελατες εξελισσονται γρηγορα και δειχνουν μεγαλο ενθουσιασμο και αποδοχη για προηγμενες τεχνολογιες αυτοκινητων\”, δηλωσε ο Διευθυνων Συμβουλος της Nissan Makoto Uchida. \”Για τη Nissan, η Κινα θα διαδραματισει κεντρικο ρολο ως βασικη αγορα. Ερχομαστε με μια ακομα πιο συναρπαστικη γκαμα στην κινεζικη αγορα.\”

 

Ανανεωμενη γκαμα μοντελων για την Κινα

 


 

Η Nissan σχεδιαζει να λανσαρει επτα νεα μοντελα στην Κινα εως το 2022. Η εταιρεια αναγνωριζει οτι οι Κινεζοι καταναλωτες απαιτουν περισσοτερα απο τα προϊοντα και την  τεχνολογια καθε μερα, για να εμπλουτισουν τη ζωη τους με νεους τροπους. Η Nissan ειναι ετοιμη να ανταποκριθει και να ξεπερασει αυτες τις απαιτησεις αναζωογονωντας το χαρτοφυλακιο των προϊοντων της, προσφεροντας συναρπαστικα νεα μοντελα.

 

Επεκταση σε EV και e-POWER

 


 

Εννεα μοντελα στη γκαμα της Nissan στην Κινα, προκειται να εξοπλιστουν με ηλεκτροκινητηρες (EV η e-POWER) εως το 2025. Η Nissan γνωριζει οτι οι οδηγοι στην Κινα αναζητουν αξιοπιστες και συναρπαστικες επιλογες EV. Με το Ariya να κυκλοφορει στην Κινα τον επομενο χρονο, η Nissan λανσαρει μια νεα εποχη τεχνολογιας και κινητικοτητας στα Evs,  που δεν κανει συμβιβασμους μεταξυ της εμβελειας και της αποδοσης.

 

Προηγμενη υποστηριξη οδηγου ProPILOT

 


 

Η Nissan, σχεδιαζει να διαθεσει πεντε μοντελα στη γκαμα της στην Κινα με την προηγμενη τεχνολογια υποστηριξης οδηγου ProPILOT εως το 2022, καλυπτοντας το 70% των επιβατικων μοντελων της Nissan στην συγκεκριμενη αγορα. Η Κινα πρωτοπορει παγκοσμιως στα αυτονομα οχηματα, καθως η επιθυμια των πελατων για μεγαλυτερη ανεση και ασφαλεια ωθει την καινοτομια. Η Nissan συνεχιζει να εργαζεται για να φερει στην Κινα το ProPILOT 2.0, την τελευταια γενια της τεχνολογιας, για να προσφερει μια ασφαλεστερη και πιο συναρπαστικη εμπειρια οδηγησης.

 

NissanConnect

 


 

Τα σχεδια της Nissan θελουν  εννεα μοντελα της στην Κινα να διαθετουν το NissanConnect εως το 2024, καλυπτοντας το 90% των μοντελων της στην αγορα. Η Κινα βρισκεται στην πρωτη γραμμη της συνδεσιμοτητας και η Nissan εξοπλιζει τα αυτοκινητα της με τις τελευταιες δυνατοτητες, για να προσφερει στους πελατες της μια στενοτερη και πιο απροσκοπτη συνδεση με την κοινωνια.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!