Η Nissan δημιούργησε στην Ιαπωνία ειδικό εκθεσιακό χώρο με έμφαση στην Έξυπνη Κινητικότητα.

Με το Nissan Crossing, εναν χωρο αφιερωμενο στην αναδειξη της  φιρμας που θα ανοιξει τις πυλες του για το κοινο στο Τοκιο στις 24 Σεπτεμβριου, η Nissan θα προσφερει στους επισκεπτες απο ολη την Υφηλιο μια μοναδικη εμπειρια περιηγησης.

Η νεα εγκατασταση εχει κατασκευαστει στο πρωην Nissan Gallery, εναν χωρο που χρησιμευσε ως σημειο επαφης της Nissan με το ευρυ κοινο, απο το 1963 εως το 2014. Τωρα με την μορφη του Nissan Crossing, ο χωρος θα προσφερει στους επισκεπτες απο ολο τον κοσμο μια ευκαιρια να μαθουν για την Εξυπνη Κινητικοτητα (Intelligent Mobility), που αποτελει αλλωστε  και το οραμα της Nissan για το μελλον της σχεσης μεταξυ ανθρωπου και αυτοκινητου.


Οι επισκεπτες θα μπορουν να ζησουν πρωτογνωρες εμπειριες  με  νεα, επερχομενα και πρωτοτυπα οχηματα, οπως και να λαμβανουν μερος σε προσομοιωσεις οδηγησης. Ο χωρος θα εξοπλιζεται με μεγαλες ενημερωτικες οθονες αφης,  ενω  χαρακτηριστικη ειναι η διακοσμηση του με τις σπειρες ως κυριαρχο μοτιβο, να εκφραζουν συμβολικα τις αισθησεις και τις εμπειριες των πελατων, ως ενα ταξιδι που ξεκινα απο το παρελθον, περνα μεσα στο παρον και πηγαινει στο μελλον.  Ενα επιπλεον μοναδικο χαρακτηριστικο του σχεδιασμου του κτιριου,  αποτελει και η αλλαγη των χρωματων αναλογα με την εποχη, την ωρα της ημερας, η  σε σχεση με καποιες  ειδικες εκδηλωσεις.  


Η προσοψη του Nissan Crossing αποτελειται απο μια καινοτομο συνθεση με φωτα LED που ειναι ενσωματωμενα σε γυαλινες επιφανειες κατα μηκος του δευτερου οροφου του κτιριου. Το αποτελεσμα ειναι μοναδικο, καθως τα φωτα της προσοψης αλλαζουν χρωμα οργανικα και προσδιδουν στο κτιριο ενα ξεχωριστο χαρακτηρα.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!