Η Nissan και ο Ερυθρός Σταυρός έκαναν τον Τιτάνα… νοσοκομείο

Η Nissan και ο Ερυθρος Σταυρος δημιουργησαν το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, μια κινητη μοναδα επιτελικης διαχειρισης και προσφορας πρωτων βοηθειων, εξοπλισμενη με το απαραιτητο ιατροφαρμακευτικο υλικο σε περιπτωση αντιμετωπισης καταστροφων.


Το μοναδικο αυτο οχημα παρουσιαστηκε προσφατα στον Τυπο, σε τελετη που ελαβε χωρα στο Τμημα Πυροσβεστικης του Miami Beach. Απο εκει και μεχρι τις 13 Οκτωβριου, βρεθηκε στο Σαλονι Αυτοκινητου του Μαϊαμι και στη συνεχεια δοθηκε, ως δωρεα, στον Ερυθρο Σταυρο, στη Νοτια Φλοριντα, οπου θα χρησιμοποιηθει για να βοηθησει τυχον πασχοντες, κατα  τη διαρκεια κρισιμων περιοδων αναγκης.




\”Οπως εχουμε δει ξανα και ξανα, δυστυχως δεν προκειται για το εαν μια καταστροφη θα χτυπησει, αλλα για το ποτε\”, δηλωσε ο Jeremy Tucker, αντιπροεδρος  Marketing Communications and Media της Nissan North America Inc. “Και οταν δυστυχως γινει αυτο, ο Αμερικανος Ερυθρος Σταυρος και οι εθελοντες του εχουν αποδειχθει αποτελεσματικοι, οπως και το ΤΙΤΑΝ. Ελπιζουμε οτι αυτο το Ultimate Service ΤΙΤΑΝ, που δημιουργηθηκε με βαση τις αποκλειστικες αναγκες του Αμερικανικου Ερυθρου Σταυρου, θα βοηθησει τα στελεχη του για να  συνεχισουν να αποτελουν τους ΤΙΤΑΝΕΣ της κοινωνιας, που κανουν τη διαφορα”.


Οι αναγκες των ομαδων διασωσης ποικιλλουν αναλογα με το κινδυνο. Για τον λογο αυτο,   το Ultimate Service TITAN, ερχεται με τις  ακολουθες παροχες:


•Με ενα γραφειο, γεννητρια ηλιακης ενεργειας και ενσωματωμενο hotspot Wi-Fi, το Ultimate Service TITAN ειναι το τελειο κινητο κεντρο διαχειρισης για τους εθελοντες.


•Εξοπλισμενο με ενα κρεβατι και ενα κιτ πρωτων βοηθειων, το οχημα επιτρεπει στους πρωτους  διασωστες,  να παρεχουν επιτοπου φροντιδα,  σε οσους τραυματιστηκαν σε περιπτωση εκτακτης αναγκης.


•Ενα ενσωματωμενο ψυγειο και η παντος εδαφους ικανοτητα  του οχηματος, επιτρεπει στο Ultimate Service TITAN να χρησιμευει ως οχημα μεταφορας αιματος, σε νοσοκομεια που το εχουν αναγκη.


•Για τους προσωπικο διασωσης, το Ultimate Service TITAN μπορει να χρησιμευσει ως καταφυγιο, οπου θα βρουν  φαγητο και λιγη ξεκουραση, χαρη στον θαλαμο ελεγχομενης θερμοκρασιας που διαθετει χωρο αναπαυσης, θερμανση, φουρνο μικροκυματων και ψυγειο.


• Σε συνδυασμο με τις ενεργειες  του Ερυθρου Σταυρου στο Blood Drive, το Ultimate Service TITAN θα μπορουσε επισης να χρησιμευσει ως χωρος αιμοδοσιας στο πεδιο των καταστροφων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!