Η Nissan κατασκεύασε την μεγαλύτερη τρισδιάστατη εκτύπωση στον κόσμο σε… QASHQAI !


Χρησιμοποιωντας την καινοτομο τεχνολογια 3Doodler 3D pen, η Nissan καταφερε να δημιουργησει το  μεγαλυτερο “εκτυπωμενο” γλυπτο στον κοσμο, κατασκευαζοντας ενα εκπληκτικο, πληρους  μεγεθους αντιγραφο του νεου Qashqai Black Edition!


Το εκπληκτικο εργο τεχνης σχεδιαστηκε προσεχτικα στο χερι απο μια ταλαντουχα ομαδα καλλιτεχνων της τρισδιαστατης εκτυπωσης, χρησιμοποιωντας τα ειδικα στυλο της κορυφαιας μαρκας 3Doodler.  Δουλευοντας με προσοχη στην λεπτομερεια, οι καλλιτεχνες καταφεραν να εξασφαλισουν οτι το εργο τους θα εκφραζει τον premium σχεδιασμο και το εκλεπτυσμενο στυλ του κορυφαιου crossover της Nissan. 


To Nissan Qashqai ειναι το πιο δημοφιλες crossover της Ευρωπης,  με την γραμμη της παραγωγης του να δουλευει στο φουλ, καθως  58 νεα QASHQAI εξερχονται καθε ωρα απο το εργοστασιο της Nissan στο  Sunderland, στο Ηνωμενο Βασιλειο. Οσο για το γλυπτο QASHQAI, η κατασκευη του εγινε σε τρεις εβδομαδες και απαιτηθηκαν 800 εργατοωρες. Το αποτελεσμα ειναι ενα γλυπτο Nissan QASHQAI Black Edition με μηκος και υψος 4,4 και 1,6 μετρα αντιστοιχα, διαστασεις ιδιες με του κανονικου μοντελου παραγωγης.

Η βιομηχανια τρισδιαστατης εκτυπωσης προβλεπεται να ξεπερασει σε αξια τα 17 δισεκατομμυρια δολαρια μεχρι το 2020 *. Τα τελευταια χρονια, η συγκεκριμενη τεχνολογια σχεδιασμου,  συνανταται ολο και περισσοτερο κοινο στον τομεα της παραγωγης, συμπεριλαμβανομενου και αυτου της  αυτοκινητοβιομηχανιας.

Με τη διαθεση της συγκεκριμενης καινοτομου τεχνολογιας στο εμποριο, χαρη στο ειδικο στυλο 3Doodler Create 3D pen,  ο καθενας μπορει να δημιουργησει μοναδικα τρισδιαστατα σχηματα και μοτιβα. Η συγκεκριμενη συσκευη λειτουργει με τη θερμανση στερεου πλαστικου  στους 230 ° C  που εξερχεται απο ενα ακροφυσιο διαμετρου μολις  0,7 mm,  οπου και  στη συνεχεια ψυχεται.  Με επικεφαλης τον καλλιτεχνη Grace Du Prez, η ομαδα των καλλιτεχνων που δημιουργησε το τρισδιαστατο γλυπτο του Qashqai Black Edition, χρησιμοποιησε  13,8 χιλιομετρα πλαστικης υλης.


Η εκδοση Black Edition του QASHQAI, βασιζεται στο επιπεδο εξοπλισμου της κορυφαιας εκδοσης  Techna και εχει επιπλεον  μαυρες ζαντες αλουμινιου “Ibiscus” 19 ιντσων, καθως και  διακοσμητικα ενθετα ασημι χρωματος στον εμπροσθιο αλλα και στον πισω προφυλακτηρα. 

Σε οτι αφορα το εσωτερικο της συλλεκτικης αυτης εκδοσης, το δερματινο σαλονι  και οι διακοσμητικες φασες αλουμινιου στο κατωτερο τμημα του πλαισιου της πορτας, με το λογοτυπο της Black Edition,  συμπληρωνουν με τον καλυτερο τροπο το ολο  πακετο.


Η εκδοση Black Edition προσφερεται και στην Ελλαδα με τον πετρελαιοκινητηρα των 1.6lt, με χειροκινητο κιβωτιο ταχυτητων και  κινηση στους εμπρος τροχους. Διατιθεται σε δυο μοναδικα μεταλλικα χρωματα, το μαυρο Pearlescent Black, η σε λευκο Pearl White.


Οι ενδιαφερομενοι μπορουν να μαθουν περισσοτερα για την συλλεκτικη εκδοση Black Edition του QASHQAI, στο δικτυο εξουσιοδοτημενων εμπορων της Nissan ανα την Ελλαδα.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iVWMuLeh_X4]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!