Η Nissan “κυνηγάει” στην Καλαμάτα τον… Θησαυρό !

Με το 22ο Κυνηγι Θησαυρου στην Καλαματα, η Nissan καταφερε να συνδυασει την περιπετεια με την διασκεδαση ! 

Περιπου 200 εργαζομενοι με περισσοτερα απο 70 πληρωματα της Nissan–Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε χριστηκαν “κυνηγοι”,  συμμετεχοντας στο επετειακο 22ο   Κυνηγι Θησαυρου που πραγματοποιηθηκε το Σαββατοκυριακο 24 και 25 Σεπτεμβριου, στην πανεμορφη πολη της Καλαματας. Στην ιστορικη αυτη πολη, που απελευθερωθηκε πρωτη απο τους Τουρκους στις 23 Μαρτιου του 1821, οι “κυνηγοι” της NISSAN “στοχευσαν” στους δρομους της παλιας πολης και στην κεντρικη πλατεια της, για να κατακτησουν τον πολυποθητο “θησαυρο” !  


Η εκκινηση του πρωτου αυτοκινητου δοθηκε απο τις κεντρικες εγκαταστασεις της NISSAN επι της Λεωφορου Αθηνων 169, στην Αθηνα, το πρωι του Σαββατου. Κατα την εκκινηση, τα πληρωματα προμηθευτηκαν το σχετικο road-book, ενω σε ειδικα σημεια της διαδρομης διδονταν και ερωτησεις – γριφοι που επρεπε να απαντηθουν. Το 2ο σκελος του αγωνα, εκτυλιχθηκε στo ιστορικο κεντρο της Καλαματας, οπου οι “κυνηγοι” της NISSAN ξεχυθηκαν, προκειμενου να ανακαλυψουν τα πολυποθητα ζητουμενα για να κερδισουν το θησαυρο !

Χορηγοι της διοργανωσης ηταν το e-shop Koolfly.com και οι  εταιρειες  ενοικιασεως και μισθωσεων  αυτοκινητων Europcar και Leasplan. Χορηγος επικοινωνιας ηταν o ραδιοφωνικος σταθμος City FM 103,8 στην Καλαματα.

Το κυνηγι του θησαυρου αποτελει πλεον θεσμο για την NISSAN  και εχει σαν σκοπο την ψυχαγωγια αλλα και τη συσφιξη των σχεσεων μεταξυ των εργαζομενων, με τη συμμετοχη και των οικογενειων τους.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!