Η Nissan παρουσίασε το ετοιμοπόλεμο TITAN Warrior Concept και όλα πλέον φαίνονται… μικρά

Νομιζεις οτι το Navara σου ειναι …αγριο; Τοτε λοιπον, ηρθε η ωρα να δεις τι σημαινει αγριαδα απο τον τιτανα των  pick-up, το «πολεμικο» φορτηγακι  Nissan TITAN Warrior Concept  με τον τον βραβευμενο κινητηρα  Cummins 5 λιτρων V8 Turbo Diesel που εδω αποδιδει 390 «εργατικα» αλογα.

Με ενα εντυπωσιακο concept του ολοφρεσκου TITAN, η Nissan συμμετεχει στο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου του Detroit στις ΗΠΑ, ξεκινωντας με τους καλυτερους οιωνους για την νεα χρονια, την εμπορικη διαθεση του δημοφιλους pickup, στην αντιπερα οχθη του Ατλαντικου.

Βασισμενο στην κορυφαια εκδοση του νεου TITAN XD με τον θηριωδη, πεντε λιτρων,  κινητηρα  V8 Cummins® Turbo Diesel με αποδοση 390 ιππων και σχεδον 545Nm ροπης, το TITAN Warrior Concept δημιουργηθηκε για  αυτους που επιζητουν extreme  καταστασεις.  Το TITAN Warrior Concept, αποτελει μια “αποτυπωση” της εμπνευσης που ειχε η ομαδα  σχεδιασμου της Nissan στις ΗΠΑ, ορμωμενη απο τους πολεμιστες (εξ ου και το  ονομα  Warrior) στην αρχαια Ελληνικη μυθολογια και τα συναρπαστικα κατορθωματα τους !

Σε οτι αφορα τις τεχνικες προδιαγραφες του συγκεκριμενου concept , η σχεδιαστικη ομαδα της Nissan διατηρησε το ιδιο  μεταξονιο και μηκος με την εκδοση παραγωγης του TITAN XD Crew Cab.  Ωστοσο, το υψος αυξηθηκε κατα σχεδον 8 εκατοστα, προκειμενου να χωρεσουν τα θηριωδη ελαστικα των 37 ιντσων !

Επιπλεον, για να υπαρξει ωφελιμος χωρος για την “φιλοξενια” τοσο των king-size ελαστικων, οσο και της νεας, αγωνιστικου τυπου αναρτησης, οι σχεδιαστες   αυξησαν το πλατος του ΤΙΤΑΝ Warrior Concept κατα 8 εκατοστα σε καθε πλευρα. Η μασκα και οι προβολεις εχουν ανασχεδιαστει για να προσδωσουν ενα “απειλητικο” βλεμμα, ενω και τα φτερα εχουν “εξογκωθει”, προκειμενου να τονισουν την εξαιρετικα μυωδη εμφανιση του πρωτοτυπου. Παραλληλα, οι λειτουργικοι αεραγωγοι που εχουν προστεθει φροντιζουν για την  ψυξη του πανισχυρου πετρελαιοκινητηρα, ενω το φαρδυ καπο, ισορροπει τελεια με την μεγαλη μπροστινη ποδια και τον “δυνατο” εμπροσθιο προφυλακτηρα.

Tην ολοκληρωμενη “stealth” εμφανιση συμπληρωνουν οι προβολεις LED,  ενα συστημα εξατμισης με τεσσερις αποληξεις, το ματ γκρι χρωμα με την κωδικη ονομασια “Thunder”, συνοδευομενο απο πινελιες μαυρου και κοκκινου χρωματος,  που τονιζουν την “αγρια” εμφανιση του.  Απο το ολο συνολο, δεν θα μπορουσαν να λειπουν οι επενδυσεις με ανθροκονηματα τοσο εξωτερικα,  οσο και στην καμπινα του TITAN Warrior Concept, ενω οι  αεροτομες στο ουραιο τμημα αλλα και στην οροφη της καμπινας,  προσδιδουν μια ξεχωριστη σπορ εμφανιση.


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f0_zQLtzfRA]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!