Η Peugeot λανσάρει το νέο της… 4Χ4

Οχι, η γαλλικη premium φιρμα δεν λανσαρει καποιο νεο, τετρακινητο μοντελο (μηπως να καλοσκεφτει ενα τετρακινητο 208 GTI;), αλλα η εν Ελλαδι αντιπροσωπεια της λανσαρει νεο χρηματοδοτικο προγραμμα που τα \”σπαει\”.

Με γνωμονα λοιπον τη δεδομενη πραγματικοτητα στην ελληνικη αγορα αυτοκινητου (ε, ολοι την ξερουμε, να μην τα αναλυουμε και στενοχωριομαστε), αλλα και τις δυνατοτητες που εχει, αξιοποιωντας την τεραστια εμπειρια και γνωση της, η Peugeot λανσαρει ενα προγραμμα αποκτησης των μοντελων της, πραγματικα πρωτοποριακο αλλα και καθοριστικα ωφελιμο για τους υποψηφιους αγοραστες αυτοκινητου!

Το νεο προγραμμα ονομαζεται «Peugeot 4X4» και οπως αναφερει χαρακτηριστικα και η εμπορικη του ονομασια, ειναι μια «τετραπλη χρυση παροχη»!

Συμφωνα με το «Peugeot 4X4», ο καθε αγοραστης οποιουδηποτε μοντελου και οποιασδηποτε εκδοσης επιβατικων αυτοκινητων Peugeot, μπορει πλεον να απολαμβανει τα τετραπλα οφελη που μονο η Peugeot προσφερει:

–    4 χρονια Ατοκη Χρηματοδοτηση
–    4 χρονια Εργοστασιακη Εγγυηση
–    4 χρονια Δωρεαν Οδικη Βοηθεια και
–    4 χρονια Δωρεαν service

Η ατοκη χρηματοδοτηση διατηρει το ποσο χρηματοδοτησης σταθερο με διαρκεια αποπληρωμης 48 μηνων, ενω η μηνιαια δοση συνδυαζεται με την ονομασια του μοντελου. Ενδεικτικα αναφερουμε πως η δοση για το 108 διαμορφωνεται στα 108€ το μηνα ατοκα, για το 208 και το 2008 στα 208€ το μηνα ατοκα,  για το 308 και το 3008 στα 308€ το μηνα ατοκα ενω και για τα υπολοιπα μοντελα ισχυουν ακρως ανταγωνιστικες ατοκες μηνιαιες δοσεις. 

Επιπλεον, οσον αφορα το σερβις, η Peugeot παρεχει εντελως δωρεαν την προκαθορισμενη απο τον κατασκευαστη συντηρηση του αυτοκινητου για 4 χρονια (περιλαμβανομενης εργασιας και ανταλλακτικων).  


Το προγραμμα ισχυει μεχρι τελος Ιουλιου σε ολο το Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Διανομεων Peugeot. Για περισσοτερες πληροφοριες, μπορειτε να επισκεφθειτε το www.peugeot.gr

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!