Η Peugeot στα καλύτερα της στην Αυτοκίνηση 2015!

Πανελλαδικη πρεμιερα για το νεο Peugeot 208

Τεχνολογικη υπεροχη Peugeot με νεας γενιας κινητηρες
H Peugeot – η οποια εχει σημειωσει εντυπωσιακη ανοδο πωλησεων στην ελληνικη αγορα – θα πρωταγωνιστησει στην εκθεση «Αυτοκινηση 2015». Η premium γαλλικη μαρκα θα παρουσιασει σε εναν μοναδικης αισθητικης χωρο την πιο ολοκληρωμενη και φρεσκια γκαμα στην ιστορια της.

Το νεο Peugeot 208 θα κανει την πρωτη πανελλαδικη του παρουσιαση στην ελληνικη αγορα. Με αναβαθμισμενη εμφανιση και πλουσιοτερο εξοπλισμο ανεσης και ασφαλειας, το νεο γαλλικο μινι εφοδιαζεται πλεον με τους νεους κινητηρες Euro6 πετρελαιου και βενζινης του ομιλου PSA καθως και με ενα νεο αυτοματοποιημενο κιβωτιο 6 σχεσεων που βελτιωνει την αποδοση της γκαμας.

Απο το περιπτερο της Peugeot δεν θα μπορουσε να λειπει το ευελικτο αυτοκινητο πολης με τη σικ σχεδιαση, το Peugeot 108 καθως και η ξεχωριστη καμπριο εκδοση 108 Roland Garros. 

Στο περιπτερο της Peugeot θα κανει το ντεμπουτο της και η νεα γκαμα ‘GT Line’ με τα μοντελα 208, 308 και 508. Τα μοντελα αυτα διαφοροποιουνται απο τις κανονικες εκδοσεις ως προς την εμφανιση,  η οποια ακολουθει την σχεδιαστικη φιλοσοφια των σπορ GT εκδοσεων.
 
Στον σπορ τομεα η Peugeot θα παρουσιασει την κορυφαια εκδοση 308 GT,  εφοδιασμενη με τον κινητηρα πετρελαιου  2.0 BlueHDi 180 ιππων και με το νεο αυτοματο κιβωτιο ΕΑΤ6, μια εκδοση η οποια προσφερει πραγματικη οδηγικη απολαυση και εξαιρετικα μειωμενη καταναλωση καυσιμου (4l/100km).

Την γκαμα της Peugeot θα πλαισιωσει και η οικογενεια των μοντελων Crossover, Peugeot 2008 και 3008.

Στον τομεα της διασυνδεσης, οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν την ευκαιρια να ανακαλυψουν την πρωτοποριακη δωρεαν εφαρμογη myPeugeot η οποια συμβαλει σε μια πιο δυναμικη και αμφιδρομη σχεση με τους πελατες της. 
Η PEUGEOT συγκαταλεγεται μεταξυ των κορυφαιων εταιρειων που καταφεραν χαρη στην εξελιξη της τεχνολογιας κυριως των κινητηρων της, να περιορισουν σημαντικα τις εκπομπες ρυπων σε ολα τα μοντελα της γκαμας της. Ο νεος 3κυλινδρος κινητηρας βενζινης PureTech ο οποιος βραβευτηκε στην κατηγορια του ως ο κινητηρας της χρονιας 2015, και οι κινητηρες πετρελαιου BlueHDi, σε συνδυασμο με το αυτοματο κιβωτιο 6 σχεσεων  (EAT6), φροντιζουν ωστε 25 εκδοσεις των μοντελων της Peugeot να εχουν χαρακτηριστει σαν “Best in Class” σε εκπομπες CO2.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!