Η Porsche μας αποδεικνύει ότι ούτε οι οδηγοί αγώνων μπορούν να οδηγούν και να στέλνουν μηνύματα

Ποιος θα περιμενε η Porsche να συμμετεχει σε καμπανια για θεματα οδικης κυκλοφοριας και ασφαλειας;
Κι ομως η Porsche ευαισθητοποιειται, βαζοντας τον Mark Webber με την 911 GT3 Cup να αλωνιζει την πιστα, την ωρα που δεχεται μηνυματα απο την καλη του και μανατζερ του Ann Neal, με αποτελεσμα να πηγαινει απο κρασπεδο σε κρασπεδο και να γινεται ρεζιλι απογοητευοντας τους μηχανικους του στο pitlane.
Και αν δεν μπορει ο Mark Webber να οδηγει και να διαβαζει τα sms του κινητου του (Porsche Design Blackberry) τοτε κανεις δεν μπορει να το κανει. Πρωτον γιατι και ο καλυτερος οδηγος να εισαι παλι σου αποσπα την προσοχη το κινητο τηλεφωνο, με καταστροφικες συνεπειες αν κινεισαι στο οδικο δικτυο. Δευτερον γιατι απλα δεν πρεπει να ασχολεισαι με τιποτα αλλο περαν της οδηγησης επειδη η αφηρημαδα μπορει να γινει εγκληματικη.
Γιατι ποσες φορες εχεις αναρωτηθει στο δρομο γιατι το προπορευομενο οχημα παει καπως αφηρημενα και η απαντηση που παιρνεις ειναι σχεδον παντα η ιδια: Μα επειδη ασχολειται με το κινητο του/της.
Ετσι και η Porsche μας λεει: \”Ακομα και οι καλυτεροι οδηγοι δεν μπορουν να στελνουν μηνυματα και να οδηγουν. Για αυτον ακριβως τον λογο δεν θα επρεπε να το κανεις και εσυ.\”

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=B61-eYuvpaI]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!