Η Renault αποκαλύπτει το νέο Renault Scenic και Renault Megane Estate



To Renault Scenic εφτασε στην τεταρτη γενια του και οπως αλλαξε το σκηνικο το 1996 παρουσιαζοντας το πρωτο MPV στην ιστορια, ετσι ευελπιστει να επανιδρυσει την κατηγορια.

Με την αποκαλυψη των νεων Renault Scenic και Renault Megane Estate, η γαλλικη εταιρεια στο φετινο σαλονι αυτοκινητου της Γενευης επαναπροσδιοριζει το χαρακτηρα και το υφος τοσο των αυτοκινητων MPV, οσο και των Station Wagon.


Στην 86η εκθεση της Γενευης, που ανοιγει τις πορτες της την ερχομενη εβδομαδα, η Renault θα αποκαλυψει για πρωτη φορα στο κοινο τα νεα Renault Scenic και Renault Megane Estate.


Εχοντας δημιουργησει το 1996 με το πρωτο Scenic την κατηγορια των συμπαγων MPV, με το νεο της μοντελο η Renault ανατρεπει τα δεδομενα της κατηγοριας παρουσιαζοντας μια απολυτως νεα προσεγγιση. Οπως και στην περιπτωση του νεου Espace, η τεταρτη γενια του Scenic ξεχωριζει για τις μοναδικες της αναλογιες που χαρακτηριζονται απο το μεγαλυτερο πλατος, τους μικροτερους προβολους και την αυξημενη αποσταση απο το εδαφος. Παραλληλα ολα τα στοιχεια της νεας σχεδιαστικης γλωσσας της μαρκας δινουν το παρον, με τα φωτιστικα σωματα να ξεχωριζουν λογω και της φωτεινης υπογραφης σχηματος C. Αντιστοιχα στο εσωτερικο ο τεχνολογικος εξοπλισμος, αλλα και οι πρακτικες λυσεις θετουν το μετρο συγκρισης ακομα και για τα μοντελα μεγαλυτερων κατηγοριων.


Παραλληλα με την 4η γενια του Scenic η αποκαλυψη του νεου Renault Megane Estate ερχεται αφενος να ολοκληρωσει την οικογενεια του μοντελου και παραλληλα να επαναπροσδιορισει τον χαρακτηρα των μοντελων της κατηγοριας τοσο με την αισθητικη του, οσο και με την οδηγικη ευχαριστηση που προσφερει. Φαρδυ και χαμηλο, το νεο Megane Estate επιβαλει την παρουσια του στο δρομο, διατηρωντας παραλληλα κορυφαια σταθεροτητα. Οπως και στην περιπτωση του 5θυρου μοντελου, η εκδοση Megane GT εφοδιαζεται με το συστημα ενεργητικης τετραδιευθυνσης 4Control που προσδιδει κορυφαια ευελιξια, αλλα και σταθεροτητα συνδυαζοντας πρωτογνωρα για την κατηγορια χαρακτηριστικα ενεργητικης ασφαλειας και οδηγικης απολαυσης.
Η αποκαλυψη στο κοινο των δυο νεων μοντελων θα πραγματοποιηθει στην πρεμιερα της εκθεσης στα πλαισια της Press Conference της Renault 1η Μαρτιου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!