Η Renault κληρώνει 5 Clio στους πυροπαθείς

Η αντιπροεδρος και αναπληρωτρια διευθυνουσα συμβουλος της Teoren Motors Β.Ν. Θεοχαρακης (αποκλειστικος εισαγωγεας της Renault και της Dacia στην Ελλαδα), Ντενη Θεοχαρακη, ειναι και καλλιτεχνης. Ως ζωγραφος, εχει ακολουθησει τα βηματα του πατερα της, Βασιλη (επικεφαλης του ομιλου), ο οποιος εχει μεγαλη παρακαταθηκη στις τεχνες, αλλα και στην κοινωνικη προσφορα. Επειδη το… DNA δεν αλλαζει λοιπον και επειδη οι καλλιτεχνες (πρεπει να) ειναι ευαισθητοι ανθρωποι, η κ. Θεοχαρακη -οπως και ο πατερας της- δεν θα μπορουσε να μεινει ασυγκινητη μπροστα στο (συνεχιζομενο) δραμα των πυροπαθων της ανατολικης Αττικης. Ουτε να το ξεχασει, βεβαια.
 

Απο την πρωτη στιγμη της καταστροφης στο Ματι και τις αλλες περιοχες, η Τeoren ειχε ανακοινωσει οτι θα προσεφερε πεντε καινουργια αυτοκινητα Renault Clio, κατοπιν κληρωσης, ως ελαχιστο δειγμα συμπαραστασης στους συνανθρωπους μας που εχασαν το αυτοκινητο τους στις καταστροφικες πυρκαγιες της 23ης και 24ης Ιουλιου στην Ανατολικη Αττικη.
Η ωρα λοιπον ηρθε. Μετα απο την ολοκληρωση της καταγραφης των κατεστραμμενων οχηματων απο τις Δημοσιες Αρχες, η TEOREN MOTORS Α.Ε., πιστη στην δεσμευση της, καλει τους ενδιαφερομενους που εχουν παραλαβει τη Βεβαιωση Διαγραφης του Ι.Χ. επιβατικου αυτοκινητου τους, να επισκεφθουν την ιστοσελιδα της Renault, https://www.renault.com.gr/klirwsi/symmetoxi.html, για να συμμετεχουν στην κληρωση.
Οι εικονες της καταστροφης στο Ματι στοιχειωνουν το μυαλο ολων. Και αν τα αυτοκινητα και τα αλλα υλικα μπορουν να αντικατασταθουν, ειναι χρεος μας η μνημη για τους ανθρωπους που χαθηκαν τοσο αδικα και η συμπαρασταση σε αυτους που αφησαν πισω

Σε περιπτωση που οι ενδιαφερομενοι δεν εχουν προσβαση σε ηλεκτρονικα μεσα, μπορουν να προσερχονται στις κεντρικες εγκαταστασεις της TEOREN MOTORS Α.E. στο Περιστερι, Λεωφ. Κηφισου 138-140, τηλεφωνο 210- 57 06 860, ωστε να υποβαλλουν την αιτηση συμμετοχης τους στα ηλεκτρονικα μεσα που θα διατιθενται, ειδικα για τον σκοπο αυτο, με την συνδρομη ειδικα εντεταλμενων εργαζομενων της εταιρειας. Η προσελευση μπορει να γινεται Δευτερα εως Παρασκευη κατα τις ωρες 08.00-20.00 και Σαββατο κατα τις ωρες 09.00-14.00.
 
Βασιλης και Ντενη Θεοχαρακη. (Πηγη φωτογραφιας: Studio Panoulis)

Η προθεσμια υποβολης των συμμετοχων στην κληρωση ληγει την Κυριακη 9 Δεκεμβριου 2018, στις 23:59.

Για περαιτερω διευκρινισεις (οχι για δηλωσεις συμμετοχης), οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επικοινωνουν στο τηλεφωνο 210-57 06 906. Ωρες επικοινωνιας: 09:30-17:30 απο Δευτερα εως Παρασκευη.

Tip: Αν αυτο ειναι ενα ελαχιστο δειγμα συμπαραστασης προς τους πυροπαθεις, ειναι και μια υπενθυμιση προς ολους μας, να μην ξεχασουμε τον Γολγοθα των συνανθρωπων μας στις πυροπληκτες περιοχες, ο οποιος συνεχιζεται…

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!