Η Renault πιάνει την σκυτάλη

Για ακομα μια χρονια η Renault και η TOEREN MOTORS βρισκονται διπλα σε μερικα απο τα πιο σημαντικα δρομικα γεγονοτα της χωρας μας, ακολουθωντας εμπρακτα τη φιλοσοφια της Renault “Passion for Life” η καλυτερα για τη συγκεκριμενη περιπτωση “Passion for Running”!

Η φιλοσοφια της Renault ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη με τον ανθρωποκεντρικο χαρακτηρα της μαρκας ο οποιος εκφραζεται μεσα απο τα προϊοντα της, τις υπηρεσιες που προσφερει και βεβαιως την υποστηριξη σχετικων δραστηριοτητων. Μεσα σε αυτο το πλαισιο, η Renault και η TEOREN MOTORS για ακομα μια χρονια βρισκονται στο πλευρο σημαντικων δρομικων εκδηλωσεων.


Street Relays
Για 2η χρονια η Renault υποστηριζει τα Street Relays, μια ξεχωριστη αθλητικη διοργανωση η οποια συνδυαζει ιδανικα το αθλητικο πνευμα με την αλληλεγγυη. Για το 2017 συνολικα 9 πολεις (Γλυφαδα, Καβαλα, Θεσσαλονικη, Κοζανη, Ιωαννινα, Λαρισα, Λαμια, Πειραιας και Πατρα) θα φιλοξενησουν τα Street Relays, οπου δρομεις ολων των ηλικιων συμμετεχουν σε αγωνες σκυταλοδρομιας υποστηριζοντας παραλληλα κοινωφελη ιδρυματα-συλλογους με εντονη κοινωνικη δραση. Η Renault θα ακολουθησει τους αγωνες και μεσω των τοπικων της Εξουσιοδοτημενων Συνεργατων, ενισχυοντας με καθε τροπο την διοργανωση. 
Δολιχος 2017: Ενωνοντας τους Δελφους με την Ολυμπια     
Ενωνοντας δυο απο τα σπουδαιοτερα αρχαιολογικης σημασιας σημεια της χωρας μας, του Δελφους και την Ολυμπια, ο Διεθνης αγωνας δρομου «Δολιχος» ξεκινησε απο την Παρασκευη 28 Απριλιου. Οι δρομεις που θα παρουν μερος καλουνται να ολοκληρωσουν τη διαδρομη των 255χλμ. σε  48 ωρες! Η Renault θα βρισκεται διπλα στη διοργανωση και τους αθλητες, με το νεο Renault Kadjar να τους συνοδευει σε αυτη τη μαγικη διαδρομη που θα καταληξει στο αρχαιο σταδιο της Ολυμπιας.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!