Η SEAT κάνει ξεχωριστή μάρκα την CUPRA!

Ακολουθωντας το παραδειγμα της Citroen, η οποια απεσπασε το σημα της DS, δημιουργωντας ξεχωριστη μαρκα, SEAT ανακοινωνει το επισημο λανσαρισμα της νεας μαρκας CUPRA και παρουσιαζει το νεο της λογοτυπο, δινοντας μια πρωτη γευση για την μετεξελιξη του CUPRA στη συνεχεια. Γιατι, ακομα και αν δεν σου αρεσαν τα SEAT, σιγουρα θα παραδεχοσουν η θα… κρυφοκοιταζες τα CUPRA.

Το CUPRA παντοτε αντιπροσωπευε την πιο σπορ εκφραση της SEAT. Τωρα ηρθε η στιγμη να αποκτησει τη δικη του ψυχη, το δικο του DNA, τη δικη του ταυτοτητα, καθιστωντας το μια νεα οντοτητα. Ολα τα νεα μοντελα CUPRA θα φερουν το νεο λογοτυπο της μαρκας. 

Η νεα μαρκα θα κανει το επισημο ντεμπουτο της στις 22 Φεβρουαριου στην εκδηλωση παρουσιασης της, που αλλου, στη Βαρκελωνη. Μετα απο την αποκαλυψη, τα πρωτα μοντελα CUPRA θα παρουσιαστουν στο κοινο στις αρχες Μαρτιου στα πλαισια της Διεθνους Εκθεσης Αυτοκινητου της Γενευης.

Η αποκαλυψη του νεου λογοτυπου σηματοδοτει επισης την εναρξη λειτουργιας της νεας επισημης ιστοσελιδας της μαρκας www.cupraofficial.com

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!