Η Skoda… συμμετείχε στο IRONMAN 70.3 Greece

Η SKODA ηταν ο Official Car Partner του πρωτου IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino, που ολοκληρωθηκε με μεγαλη επιτυχια το Σαββατοκυριακο που περασε, αφηνοντας τις καλυτερες εντυπωσεις σε αθλητες και θεατες. Η SKODA «συμμετειχε» στον κορυφαιο αγωνα τριαθλου με το Kodiaq, σε ρολο επισημου πλοηγου και χρονομετρη του απαιτητικου ποδηλατικου σκελους και ενα στολο απο Karoq, να υποστηριζουν τις προσπαθειες των αθλητων αλλα και της διοργανωσης.


Περισσοτεροι απο 4.500 αθλητες, συνοδοι, θεατες και εθελοντες πλημμυρισαν το τριημερο 11-14 Απριλιου τη Μεσσηνια. Οι περιπου 1.500 αθλητες που συμμετειχαν στον αγωνα, προερχομενοι απο 61 χωρες, δοκιμασαν τις δυναμεις τους σε 1,9 χλμ.  κολυμπι, 90 χλμ. ποδηλατο και 21 χλμ. τρεξιμο, συνεχομενα και χωρις ενδιαμεση διακοπη. 


Στην πρωτη διοργανωση του IRONMAN®70.3®Greece, Costa Navarino ελαμψε και η ομαδα της KOSMOCAR-SKODA. Η SKODA Team Greece 2019 εντυπωσιασε με το παθος και την αγωνιστικοτητα των αθλητων της, οι οποιοι διακριθηκαν με τις επιδοσεις τους και κατεκτησαν μεταλλια! Η  Τζενη Μπουλμετη,  τερματισε 1η στο ηλικιακο γκρουπ (30-35 ετων) και 2η στις γυναικες ανεξαρτητα κατηγοριας, ο Χρηστος Γαρεφης τερματισε 2ος στο ηλικιακο γκρουπ 60-65 ενω πολυ καλη εμφανιση πραγματοποιησε και ο Νικος Παπαγγελης, που εκτελεσε το ποδηλατικο σκελος της ομαδας του επιτυγχανοντας την εντυπωσιακη μεση ταχυτητα των  30,5 χλμ./ωρα.


Ο κ. Ανδρεας Χαλμπες, Διευθυντης Πωλησεων & Marketing της KOSMOCAR-SKODA, δηλωσε σχετικα: «Ειμαστε πολυ περηφανοι για την παρθενικη εμφανιση της SKODA Team Greece 2019.  Το παθος με το οποιο αγωνιστηκε, ταυτιζεται με το παθος που οδηγει τη Skoda. Παθος για καινοτομια, τεχνολογια και καλυτερο τροπο να ζεις. Ενα παθος που σημερα, οδηγει τη μαρκα σε ακομα μεγαλυτερες επιτυχιες με νεα, συναρπαστικα μοντελα».


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!