Η Skoda τα σπασε με τον Πανόπουλο!

Μετα απο 35 χρονια συνεχους δραστηριοτητας και συνεργασιας, η Skoda τα \”σπαει\” με τον αποκλειστικο αντιπροσωπο της στην Ελλαδα, Χρηστο Πανοπουλο. Η αυτοκινητοβιομηχανια, κατηγγειλε ηδη τη συμβαση με την ελληνικη εταιρεια, ΒΙΑΜΑΡ στην οποια δινει ενα ευλογο χρονικο διαστημα \”προετοιμασιας\” μεχρι να σταματησει την εμπορια των αυτοκινητων της.

Ο κεραυνος εν αιθρια, με βαση και τα μεριδια της Skoda στη μαστιζομενη ελληνικη αγορα αυτοκινητου, που ειναι καλα, επεσε στις 29 Μαϊου. Εκεινη τη μερα, η Skoda Auto A.S., η οποια ανηκει στο Group VAG (Volkswagen- Audi- Seat), κατηγγειλε τη συμβαση που ειχε με την ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. γνωστοποιωντας της ταυτοχρονα, οτι η μεταξυ τους σχεση θα ληξει την 30η Μαϊου 2017.

Ανεξαρτητα απο τους λογους για τους οποιους το εκανε αυτο η Skoda Auto (η καλυτερα το Group VAG) και παρα το γεγονος οτι οι πρωτες πληροφοριες αναφερουν πως σκοπος των Γερμανων ειναι να δημιουργησουν μια κοινη θυγατρικη στην Ελλαδα, η οποια θα αναλαβει την αντιπροσωπευση ολων των αυτοκινητων του Ομιλου κατω απο μια \”ομπρελα\” (οπως συμβαινει περιπου δηλαδη με τα Volkswagen και τα Audi), στη ΒΙΑΜΑΡ, το συναισθημα που υπαρχει χαρακτηριζεται μαλλον με μια λεξη: \”Οργη\”. 

Ο ισχυρος ανδρας της ΒΙΑΜΑΡ και της Skoda Ξανθη, Χρηστος Πανοπουλος

Ακολουθησε ενα ασυνηθιστα σκληρο δελτιο Τυπου απο την ΒΙΑΜΑΡ του Χρηστου Πανοπουλου, στο οποιο επιβεβαιωνεται η ειδηση της λυσης της συνεργασιας τους, το 2017 και επισημαινεται οτι η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., μεταξυ των αλλων εμπορικων δραστηριοτητων της, υπηρξε η αποκλειστικη αντιπροσωπος και εισαγωγεας της SKODA, για 35 συναπτα ετη.
 

Στην ανακοινωση, μεταξυ αλλων επισημαινεται με νοημα: 

\”Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., για λογους επαγγελματικης δεοντολογιας δεν θα αναφερθει στους λογους της καταγγελιας.  Αυτο ειναι υποχρεωση,  και το αφηνει στη διακριτικη ευχερεια της SKODA AUTO a.s. να το πραξει.
 

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., ολα αυτα τα χρονια, ακομη  και τωρα που γραφεται αυτο το Δελτιο Τυπου, κατειχε και κατεχει ενα απο τα υψηλοτερα ποσοστα αγορας που κατεχει η SKODA στις χωρες της Δυτικης Ευρωπης,  και παραλληλα το τετραπλασιο απο  τις χωρες της Μεσογειου.
 

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. ειναι μια απο τις πιο Υγιεις εταιρειες του χωρου και Οχι μονο.  Και θα παραμεινει ετσι.
 

Η ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε., με απολυτη συναισθηση της ευθυνης της απεναντι στους ηδη υπαρχοντες η μελλοντες πελατες της, αλλα και τους πιστους συνεργατες της, θα εξυπηρετει και θα ανταποκρινεται στις συμβατικες  η αλλες, υποχρεωσεις της με τον ιδιο ακριβως συνεπη τροπο που το πραττει κατα τα τελευταια 35 συναπτα ετη της συνεργασιας της με τη SKODA AUTO a.s\”.
 

Και κλεινοντας, το δελτιο της ΒΙΑΜΑΡ, αναφερει: 

\”Με την ευκαιρια, θελουμε, για μια ακομη φορα, να ευχαριστησουμε ολους τους πελατες της SKODA για την εμπιστοσυνη που εδειξαν στο ονομα της ΒΙΑΜΑΡ Α.Ε. ολα αυτα τα χρονια, οπως και ολους αυτους που θα το πραξουν μεχρι την 30η Μαϊου 2017\”.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!