Η SsangYong επίσημος χορηγός του Silverstone Classic για 2η συνεχή χρονιά

H SsangYong θα ειναι και εφετος ο επισημος χορηγος αυτοκινητων για VIPs στο Silverstone Classic Festival, τη μεγαλυτερη γιορτη ιστορικων αυτοκινητων που διοργανωνεται στο Ηνωμενο Βασιλειο, το 3ημερο 29-31 Ιουλιου. Εφετος, στην 26η επετειο του θεσμου, η SsangYong θα προσφερει 60 μοντελα της για την καλυψη των αναγκων μετακινησης των VIPs. 


Τοσο τα καινουρια XLV & TIVOLI, οσο και τα καθιερωμενα Rexton W, Korando, Actyon Sports και Rodius, θα «οργωσουν» τους χωρους του 3ημερου φεστιβαλ, μεταφεροντας VIPs, αγωνιζομενους, εκπροσωπους Τυπου και διοργανωτες. Αξιζει να σημειωθει οτι περυσι 15 αυτοκινητα απο ολη τη γκαμα των μοντελων SsangYong, βαμμενα σε ασημι χρωμα, συμμετειχαν στην παρελαση του Ασημενιου Ιωβηλαιου (25η επετειος) του Silverstone Classic.
  
Οπως δηλωσε ο CEO της SsangYong Μ. Βρετανιας «με πανω απο 100.000 επισκεπτες να κατακλυζουν τους χωρους του Silverstone, εχουμε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να εκθεσουμε τη γκαμα των προϊοντων μας σε ενα κοινο γεματο opinion leaders του αυτοκινητου. Ειμαστε ενθουσιασμενοι που γυρναμε και εφετος στο χωρο που στεγαζει τους αγωνες του Βρετανικου Grand Prix F1».
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=2NJAJejjDAg]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!