Η SsangYong πάει Θεσσαλονίκη με το «Auto Festival 2016»

Η SsangYong Ελλαδας θα συμμετεχει στην εκθεση αυτοκινητου «Auto Festival 2016» που θα γινει στη συμπρωτευουσα απο τις 14 – 17 Απριλιου, με 3 εκδοσεις του νεου TIVOLI, το οποιο οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να οδηγησουν δοκιμαστικα στα πλαισια της εκθεσης. 

Η SsangYong, η παλαιοτερη και premium κορεατικη αυτοκινητοβιομηχανια, θα κανει την πρωτη επισημη εμφανιση της στη Θεσσαλονικη, με τη συμμετοχη της στην εκθεση «Auto Festival 2016» που θα διεξαχθει απο τις 14-17 Απριλιου στους χωρους της ΔΕΘ (περιπτερο 17). Εκει οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν απο κοντα το νεο SsangYong TIVOLI, που ηρθε για να πρωταγωνιστησει στην κατηγορια των πολυτελων compact SUV. Το νεο TIVOLI προσφερει πολλα πλεονεκτηματα (συγχρονη εμφανιση, κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, πλουσιους χωρους, up to date τεχνολογια, δυναμισμο στο δρομο, ικανοτητες εκτος δρομου, αξεπεραστη ασφαλεια και αξιοπιστια), ενω πλαισιωνεται απο μοναδικες υπηρεσιες after sales.

Πιο συγκεκριμενα, οι επισκεπτες της εκθεσης θα γνωρισουν απο κοντα το TIVOLI 1.6 Diesel (115PS, 300 Nm) στην κορυφαια, εξοπλιστικα, εκδοση DLX 2 Tone, με τον πολυ εντυπωσιακο συνδυασμο χρωματων ασημι/μαυρου, με αλουμινενιες ζαντες 18 ιντσων σε μαυρο χρωμα. Παραλληλα, θα υπαρχει και η μεσαια εξοπλιστικη εκδοση DLX, με 6ταχυτο αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων, με 3 προγραμματα λειτουργιας (Eco, Winter & Sport). Στα πλαισια του test drive, που διοργανωνεται στους χωρους της εκθεσης, οι επισκεπτες θα εχουν και την ευκαιρια να οδηγησουν το νεο TIVOLI 1.6 diesel στην εκδοση FWD, με 6ταχυτο χειροκινητο κιβωτιο. 

Διπλα στο TIVOLI θα υπαρχει και το δυναμικο επαγγελματικο της SsangYong, το pick-up ACTYON SPORTS, με κινητηρα 2.0 diesel, 6ταχυτο κιβωτιο ταχυτητων και πολυ πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου επιπεδου DLX, στην 4WD εκδοση του. 

Αξιζει να σημειωθει, οτι στην εκθεση οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να ενημερωθουν για την «5ετη Πληρη Καλυψη SsangYong», που περιλαμβανει 5 χρονια εργοστασιακη εγγυηση, 5 χρονια δωρεαν service και 5 χρονια δωρεαν οδικη βοηθεια, αλλα και να ρωτησουν για τα προνομιακα προγραμματα χρηματοδοτησης της εταιρειας. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!