Η Suzuki είναι η πιο αγαπημένη μάρκα compact στον κόσμο!

Στη Suzuki, τα χαμογελα ειναι πλατια. Και πως θα μπορουσαν να μην ειναι, οταν τα αποτελεσματα της τελευταιας ερευνας της IHS Automotive, μιας εκ των κορυφαιων εταιρειων ερευνων αγορας, δειχνουν οτι η ιαπωνικη φιρμα ειναι η πιο αγαπημενη μαρκα compact αυτοκινητων στον κοσμο.
Τα στοιχεια, αυτα, προκυπτουν απο τον συνολικο ογκο πωλησεων μικρων compact αυτοκινητων για το 2017. Για την ακριβεια, η ερευνα της IHS Automotive κατατασσει την Suzuki  για ακομα μια φορα την πρωτη επιλογη των υποψηφιων αγοραστων compact αυτοκινητων με βαση τον ογκο πωλησεων των A & B Segments στον κοσμο για το συγκεκριμενο ετος.

Οπως φαινεται στον παρακατω πινακα, η Suzuki με ποσοστο 11,4 % και με σημαντικη διαφορα απο τις υπολοιπες μαρκες αποτελει την αγαπημενη επιλογη των υποψηφιων αγοραστων compact αυτοκινητων παγκοσμιως για το 2017. 
Η Suzuki, σχολιαζει το αποτελεσμα της ερευνας λεγοντας οτι \”ειναι η μαρκα που εχει παντα τον ανθρωπο στο επικεντρο της αναπτυξης καθε αυτοκινητου της, νεας τεχνολογιας η συστηματων ασφαλειας και ανεσης.

Ειναι η μαρκα που το ονομα της ειναι συνωνυμο με την αξιοπιστια και την απολαυση. Προσφερει την απολυτη αισθηση ελευθεριας για οδηγηση σε καθε ειδους επιφανεια και διαθετει τα μεγαλυτερα ποσοστα πιστοτητας των πελατων που την επιλεγουν\”!

Η ιαπωνικη μαρκα χαιρετιζει τα αποτελεσματα, δεσμευομενη οτι θα συνεχισει να ειναι η αγαπημενη μαρκα των αγοραστων δημιουργωντας αυτοκινητα που καλυπτουν τις συγχρονες αναγκες των πελατων της. Θα συνεχισει να προσφερει αυτοκινητα τα οποια θα αποτελουν την πρωτη επιλογη των υποψηφιων αγοραστων καθως σεβονται το περιβαλλον, προσφερουν εξαιρετικες επιδοσεις και ταυτοχρονα καλυπτουν καθε αναγκη τους.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!