Η Toyota ανακαλεί 403 C-HR στην Ελλάδα

Η Γενικη Γραμματεια Βιομηχανιας ανακοινωσε οτι η εταιρεια Toyota Ελλας A.B.E.E., σε συνεργασια με το Τμημα Γενικης Ασφαλειας Προϊοντων της ∆ιευθυνσης Πολιτικης Ποιοτητας, εκτελει προγραμμα προληπτικου ελεγχου αυτοκινητων Toyota C-HR με κινητηρες βενζινης.

Ο προληπτικος ελεγχος αφορα σε 403 οχηματα, παραγωγης απο τον Σεπτεμβριο 2016 εως τον Οκτωβριο 2017. Στα εν λογω οχηματα, ενδεχεται, λογω συσσωρευσης μεταλλικων οξειδιων στον ενεργοποιητη του χειροφρενου, o εγκεφαλος του συστηματος ελεγχου ευσταθειας να ερμηνευσει εσφαλμενα την υπαρξη ηλεκτρικου κυκλωματος. Αυτο ενδεχεται να συμβει, οταν το ηλεκτρικο χειροφρενο δεν εχει χρησιμοποιηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα. Σε αυτη την περιπτωση, αναβει λυχνια ελεγχου στον πινακα οργανων με το μηνυμα ‘EPB Malfunction. Visit Your Dealer’. Ως αποτελεσμα, ενδεχεται να προκυψει αδυναμια εμπλοκης η απεμπλοκης του ηλεκτρικου χειροφρενου.

Μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει καμια περιπτωση ατυχηματος, που να σχετιζεται με το συγκεκριμενο θεμα.

Οι ιδιοκτητες των παραπανω οχηματων, θα ενημερωθουν προσωπικα, ωστε να προσελθουν στο δικτυο Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων αυτοκινητων Toyota σε ολη την Ελλαδα, για να γινει o επαναπρογραμματισµος του εγκεφαλου του συστηματος ελεγχου ευσταθειας, χωρις καμια οικονομικη επιβαρυνση.

Για περισσοτερες πληροφοριες η διευκρινισεις οι καταναλωτες παρακαλουνται οπως επικοινωνησουν τηλεφωνικα με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλας – Τμημα Εξυπηρετησης Πελατων στο τηλεφωνο 210 2808222 (ωρες λειτουργιας απο 09.00πμ εως 05:00μμ).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!